Tjänster

               Själslig vägledning, Distansbehandling samt Kraniosakral terapi


OBS!!! JAG TAR JUST NU INTE EMOT NÅGRA NYA BOKNINGAR PÅ SJÄLSLIG VÄGLEDNING, DISTANSBEHANDLING ELLER KRANIOSAKRAL TERAPI


Själslig vägledning


En vägledning för dig som behöver klarhet, hjälp och inspiration angående din egen själsliga väg och själsliga aspekter. Oavsett vad du står i just nu i livet. Själslig vägledning sker på distans via telefonsamtal eller zoom under en timmes tid. Kostnad 1250 kronor.


Distansbehandling


Här ingår 50 minuter distansbehandling och skriftlig mailåterkoppling efteråt om behandlingen.

Jag arbetar med hjälp av de guider som omger dig, samt de guideskikt som kliver fram och arbetar med kärlek för högsta möjliga läkning där du befinner dig just nu.

Jag har min grund i kraniosakral terapi och healing, men distansbehandlingen görs helt individuellt utifrån den guidning jag får för just dig och din behandling.

Hur bokar du:

Du mailar mig att du vill boka en behandling och vad det är du vill ha hjälp med. Jag kontaktar dig med tidsförslag, och när vi bokat en tid betalar du i in 1250 kr.

Under distansbehandling är det viktigt att du sitter ensam i lugn och ro, och låter behandlingen lösa upp, läka, integrera, balansera, öppna, avsluta…  –  ja vad det än är som behöver ske i dig just nu.

Direkt efter behandlingen mailar jag dig en återkoppling om vad jag fick till mig under behandlingen och om vad som skedde.

 

Kraniosakral terapi


Jag jobbar med Kraniosakral terapi utifrån min egen unika healingenergi och mediala förmåga, samt mångåriga kunskap som fysioterapeut,  kraniosakral terapeut, taktil massör och ljusarbetare.


Kraniosakral terapi är en fantastisk behandling för att släppa på spänningar i de strukturer som omger nervsystemet - alltså ryggrad, kranium och bäcken. Här sitter alltid djupa spänningar som är både rent fysiska, känslomässiga och energimässiga. Alltifrån detta liv eller tidigare liv. Smärta, spänningar, känslor släpper och du får en friare kropp, bättre flöde, ett friare sinne och framförallt bättre självläkningsförmåga.

 

När du kliver in genom dörren hos mig är din process redan igång. Din själ och ditt högre jag har redan bestämt vad vi ska jobba med och startat upp det. Jag får möjlighet att kliva in och hjälpa till på din resa. 

 

Jag jobbar med att öppna de energier som står på vänt att förlösas i Dig. Jag jobbar med att öppna, transformera, läka och integrera de processer som pågår i dig och att balansera ditt eget kraftflöde. Allt för att dina energier ska få ett harmoniskt flöde med en tydlig förankring i den fysiska kroppen. Jag strävar efter en helhet på alla plan.

 

Flöde, Manifestering, Livsväg, Helhet, Yin och Yang, Början och Slut, Moder Jord och Universum. Allt är Ett. I slutänden är allt bara Kärlek, och med Kärlek är Allt Möjligt.