Kraniosakral Terapi

                                                 Kraniosakral terapi


OBS!!! JAG TAR INTE EMOT NÅGRA NYA BOKNINGAR NU DÅ JAG FOKUSERAR PÅ ATT UTÖKA MIN KURSVERKSAMHET.


Jag jobbar med Kraniosakral terapi utifrån min egen unika healingenergi och mediala förmåga, samt mångåriga kunskap som fysioterapeut,  kraniosakral terapeut, taktil massör och ljusarbetare.


Kraniosakral terapi är en fantastisk behandling för att släppa på spänningar i de strukturer som omger nervsystemet - alltså ryggrad, kranium och bäcken. Här sitter alltid djupa spänningar som är både rent fysiska, känslomässiga och energimässiga. Alltifrån detta liv eller tidigare liv. Smärta, spänningar, känslor släpper och du får en friare kropp, bättre flöde, ett friare sinne och framförallt bättre självläkningsförmåga.

 

När du kliver in genom dörren hos mig är din process redan igång. Din själ och ditt högre jag har redan bestämt vad vi ska jobba med och startat upp det. Jag får möjlighet att kliva in och hjälpa till på din resa. 

 

Jag jobbar med att öppna de energier som står på vänt att förlösas i Dig. Jag jobbar med att öppna, transformera, läka och integrera de processer som pågår i dig och att balansera ditt eget kraftflöde. Allt för att dina energier ska få ett harmoniskt flöde med en tydlig förankring i den fysiska kroppen. Jag strävar efter en helhet på alla plan.

 

Flöde, Manifestering, Livsväg, Helhet, Yin och Yang, Början och Slut, Moder Jord och Universum. Allt är Ett. I slutänden är allt bara Kärlek, och med Kärlek är Allt Möjligt.   

                             

Tid: 75 min inklusive vägledande samtal (varav behandling 60 min) Pris: 1100 kronor.