Healingmeditationer

Healingmeditation "Själslig ljusöppning"

Varmt välkommen på den Healingmeditationen ”Själslig ljusöppning”


Efter en lång period av transformation av energier går vi in i en själslig ljusöppning där vi återfår förlorade delar av vårt själsljus (den 4/4 passerade vi ett karmakors och sedan öppnas en energi där vi leds in i ett ännu starkare själsljus). Frekvensen ökar i vår själsstjärna och vi kommer ännu djupare in i vår själs allra innersta – nomaden. Här sker en ljusöppning, och i och med detta en djupgående återhämtning av vår egen själskraft.

Genom denna ljusöppning återtar vi ännu mera av våra själars ljusa frekvenser. Vi läker våra hjärtan inifrån och ut och tillåter oss själva ännu mera fullt ut att vara de ljusvarelser som vi är. Vi följer själsstjärnans ljusa vägledning och läkning.

Med mina guiders vägledning håller jag utifrån detta en Healingmeditation måndagen den 5/4 kl. 19-20 med temat ”Själslig ljusöppning”. Guider ifrån Universums och Moders Jords olika dimensioner kliver fram och hjälper oss genom att förmedla sin kunskap och healing igenom mig.

Healingmeditationen äger rum i livesändning i en sluten facebook-grupp men du kan självklart göra Healingmeditationen efteråt genom att titta på den sparade videosändningen i facebook-gruppen "Själslig ljusöppning". Då kan du också göra Healingmeditationen hur många gånger du vill.


För att få tillgång till Healingmeditationen gör du såhär:


1. swisha medlemsavgiften till gruppen på 150 kronor till 1230993246 (mitt företag ”Eva Edman”) samt


2. sök in till facebook-gruppen: ”Själslig ljusöppning” som du hittar genom att dubbelklicka på bilden ovan eller följande länk:

https://www.facebook.com/groups/3752530624842757


Du kan självklart ställa frågor i gruppen som jag svarar på. Gruppen ligger kvar i 6 månader.


Varmt välkommen till en Healingmeditation där du leds in i djupet av ditt själsljus och återfår förlorade delar av din själskraft.

Healingmeditationer

Nästan varje månad håller jag en livesänd Healingmeditation på facebook utifrån den aktuella frekvensen och uppstigningsenergin. Vill du delta söker du med i den aktuella gruppen för månadens Healingmeditation och swishar in 150 kronor. Klockan 19.00 det angivna datumet börjar livesändningen och håller på en timme. Passar inte tiden dig kan du göra den i efterhand när du vill och hur många gånger du vill i ett halvår framåt.

Här kommer också information om nästkommande Healingmeditation. Informationen kommer ut 1-2 veckor innan det är dags. Vill du hålla dig uppdaterad så anmäl dig till nyhetsbrevet under flikten Kontakt.


Har du missat en Healingmeditation du gärna ville vara med på? Ingen fara. Du kan gå med i gruppen efteråt och göra meditationen. Vissa av Healingmeditationerna är alltid lika relevanta. Här nedan ligger information om dessa Healingmeditationer samt länkar till deras grupp på facebook. Det enda du behöver göra är att:

 

  1. Söka in till gruppen för den Healingmeditation som du vill göra.
  2. Betala in avgiften på 150 kronor till swish 1230993246, eller bankgiro 5309-0064, samt ange vilken grupp du söker in till. Du blir sedan godkänd i gruppen.
  3. Gå in i gruppen och överst i flödet ligger videon med Healingmeditationen, alltid ca 1 timme lång med en kort introduktion på ett par minuter. Det är bara att lyssna och följa med.


2021 Års nya Guider

En Healingmeditation där vi får möta ett helt nytt Guideplan som kommer för att hjälpa oss med vår läkning, öppning av våra hjärtan samt ta ännu ett kliv in i ljuset.


Vi får hjälp av ett Guidekollektiv där många olika guidegrupper gått samman för att ge oss vägledning genom 2021 års ljusfrekvenser.

Regnbågsmeditation

Välkommen till en läkande och stärkande Healingmeditation där vi öppnar oss och tar emot Regnbågsfrekvenser.


Regnbågsenergin är otroligt stark och hjälper mänskligheten med sin fantastiska läkande, renande och framförallt manifesterande energi.

Stärk din egen vibration

Genom att möta Gudomligt kärleksljus och få hjälp att öka vår egen kraft, stärker vi vår egen vibration och blir då tryggare i våra egna processer.


En stärkande Kärleks- och Vibrationsfylld Healingmeditation.

Änglahealing

Ärkeängeln Mikael kliver fram och ger oss Änglahealing, kraft och styrka till vårt eget varande, växande och skapande. I det som är ditt nya rum skapat av dig själv utifrån tidigare manifestationer och drömmar.


En mjuk och kraftfull Healingmeditation med Ärkeänglarnas energier.