Healingmeditationer

Varmt välkommen på Healingmeditationen

"Det Ljusa Ljusets vägledning in i Den Nya Tiden 230523" - tisdagen den 23/5

 

OBS  DET FINNS OBEGRÄNSAT ANTAL PLATSER ATT GÖRA HEALINGMEDITATIONEN PÅ EFTERÅT VIA ZOOM-LÄNK. SWISHA IN 240 KR TILL 1230993246 OCH ANGE DIN MAILADRESS SÅ MAILAR JAG DIG ZOOMLÄNKEN.

DEN ÄR GILTIG 1 ÅR FRÅN 230523.


Varmt välkommen på en ny läkande, transformerande och integrerande Healingmeditation. 230523 är ett ljusfyllt datum fullt att energi, där det Ljusa Ljusets vägledning guidar oss in i Den Nya Tiden.

 

Det blir en nypremiär för Healingmeditationer i ett nytt format. De kommer nu att hållas via Zoom, vilket gör att man inte behöver ha facebook för att kunna delta. Healingmeditationerna är nu 75 minuter långa, och du kan välja mellan att göra den live eller senare, och det är då till två olika priser.

 

Så på tisdagen den 23/5 kl. 19-20.15 är det äntligen dags för en ny efterlängtad Healingmeditation:

”Det Ljusa Ljusets vägledning in i Den Nya Tiden 230523”

 

Det Ljusa Ljusets vägledning kommer och guidar oss igenom en ny läkande, transformerande och integrerande Healingmeditation för att vägleda oss in i Det Nya Ljuset - in i Den Nya Tiden.


Energierna flödar fort nu, och det är viktigare än någonsin att vi ÄR flödet. Så att vi på ett så självklart och enkelt sätt som möjligt  följer med i de förändringar som sker och lättare kan ta emot ny vägledning.


Med hjälp av Det Ljusa Ljuset guidas vi i olika steg för att bli ännu renare och klarare i våra egna energier, och ännu sannare i vårt eget livsljus. Allt för att vi ska kunna leva våra liv ännu sannare - med våra livssyften och högsta ljus i samklang med våra dagliga liv.

Vi blir ännu mera integrerade i våra sanna jags vägledningsljus.

 

Det Ljusa Ljuset samt andra guider från olika stjärnvärldar och dimensioner kliver fram och vägleder oss i den läkande, transformerande och integrerande Healingmeditationen, genom att förmedla sin kunskap och healing igenom mig.

 

Vill du delta i livesändningen den 23/5 kl. 19-20.15 är kostnaden 330 kr.

Till livesändningen är antalet deltagare begränsat till 40 personer.

Länken till livesändningen skickar jag ut dagen innan Healingmeditationen, alternativt den 23:e om du betalat in då.

Deltar du i livesändningen får du självklart även länken till inspelningen efteråt.

 

Vill du göra Healingmeditationen senare är kostnaden 240 kronor. Jag mailar ut inspelningslänken så fort den laddats ner efter livesändningen - ca kl. 21. För att göra den senare är antalet deltagare obegränsat. Den inspelade länken är aktuell 1 år framåt.

 

Vill du delta så:

 

1. Swishar du 330 alternativt 240 kronor till 1230993246 mitt företag ”Eva Edman” eller betalar in via bankgiro 5309-0064

(är du utomlands gör du en inbetalning via banken till Iban-nummer: SE3680000848066942043271 med bankens BIC SWEDSESS)

 

OCH


 2. Och anger din mailadress i meddelandefältet/avsändarfältet så att jag kan skicka dig zoom-länken och/eller inspelningslänken.

 

Välkommen till det Ljusa Ljusets vägledning in i Den Nya Tiden. Där allt ljus redan flödar och du fylls av din inre trygghet –  renare och helare än någonsin.


Healingmeditationer

Ungefär en gång i månaden håller jag en Healingmeditation via Zoom utifrån den aktuella frekvensen och uppstigningsenergin. 


Här kommer också information om nästkommande Healingmeditation. Informationen kommer ut 1-2 veckor innan det är dags.


Vill du hålla dig uppdaterad så anmäl dig till nyhetsbrevet under flikten Kontakt.