Healingmeditationer

Nästa Healingmeditation - "2022 Års Nya Energiljus"

Varmt välkommen på Healingmeditationen ”2022 Års Nya Energiljus” tisdagen den 4/1 kl. 19-20.

 

2022 års Energiljus kommer med en uppgradering till våra chakrasystem, medvetanden och kroppar.

 

Vi får i Våra hjärtan en starkare kontakt med det kosmiska Kärleksljuset. Mästarljusets energi för manifesteringar når oss med sin fulla kraft.

 

Vi får i Våra hjärtan också en starkare kontakt med Moder Gaias hjärtljus och hjärtslag. Jordenergin ökar sin puls och ger oss ett större kraftfält i det rent jordsliga att agera och bygga i.

 

Det kommer vara viktigare än någonsin att följa sin intuition och magkänsla vad gäller de egna valen i livet - och att faktiskt bygga sin egen framtid och sitt eget liv utifrån den och inte vänta in att det yttre ska falla på plats först. Det är dags att fysiskt manifestera för att investera dig in i din egen framtid.

 

Med mina guiders vägledning håller jag utifrån detta en Healingmeditation tisdagen den 4/1 kl. 19-20 med temat ”2022 Års Nya Energiljus”.

 

Du kan även göra Healingmeditationen efteråt om tiden inte passar dig, samt göra den flera gånger. Guider ifrån Universums och Moders Jords olika dimensioner kliver fram och hjälper oss genom att förmedla sin kunskap och healing igenom mig.

 

Healingmeditationen äger rum i livesändning i en sluten facebook-grupp. Vill du vara med så:

  1. Swishar du 150 kronor till 1230993246 mitt företag ”Eva Edman”- och
  2. söker samtidigt in till facebook-gruppen: ”2022 Års Nya Energiljus” som du hittar genom att dubbelklicka på följande länk:

 

https://www.facebook.com/groups/468781794577623

 

OBS!! se till att söka in i gruppen och betala in i god tid så att jag hinner godkänna dig. Senaste insläpp för nya medlemmar är en halvtimme innan start. Spara gärna länken som en genväg så hittar du den lätt när det är dags. Du kan ställa frågor i gruppen efteråt som jag svarar på. Gruppen ligger kvar i 1 år.

 

Varmt välkommen till ett möte med 2022 års Nya Energiljus!

Healingmeditationer

Ungefär var sjätte vecka håller jag en livesänd Healingmeditation på facebook utifrån den aktuella frekvensen och uppstigningsenergin. Vill du delta söker du med i den aktuella gruppen för månadens Healingmeditation och swishar in 150 kronor. Klockan 19.00 det angivna datumet börjar livesändningen och håller på en timme. Passar inte tiden dig kan du göra den i efterhand när du vill och hur många gånger du vill i ett halvår framåt.

Här kommer också information om nästkommande Healingmeditation. Informationen kommer ut 1-2 veckor innan det är dags. Vill du hålla dig uppdaterad så anmäl dig till nyhetsbrevet under flikten Kontakt.


Har du missat en Healingmeditation du gärna ville vara med på? Ingen fara. Du kan gå med i gruppen efteråt och göra meditationen. Vissa av Healingmeditationerna är alltid lika relevanta. Här nedan ligger information om dessa Healingmeditationer samt länkar till deras grupp på facebook. Det enda du behöver göra är att:

 

  1. Söka in till gruppen för den Healingmeditation som du vill göra.
  2. Betala in avgiften på 150 kronor till swish 1230993246, eller bankgiro 5309-0064, samt ange vilken grupp du söker in till. Du blir sedan godkänd i gruppen.
  3. Gå in i gruppen och överst i flödet ligger videon med Healingmeditationen, alltid ca 1 timme lång med en kort introduktion på ett par minuter. Det är bara att lyssna och följa med.