Healingmeditationer

Healingmeditation: "Fördjupningen Inåt"

Varmt välkommen på Healingmeditationen "Fördjupningen Inåt 220919" 


220919 uppstår en vidgning av den själsliga fördjupning som vi nu går in i. Själen vill ta oss med på en resa djupare inåt. Djupt in i våra inre rum. Här får vi komma i kontakt med vår själs inre väsen, och alla dess minnen som nu är direkt kopplade till våra nuvarande jordiska liv.


Minnen möter sinnen och här finns en enorm möjlighet för oss till läkning, förståelse, styrka och en visdom bortom tiden. Denna process ger oss en enorm hjälp i att förstå våra livs cykler, och särskilt den cykel som vi just nu befinner oss i - där en karmacykel har avslutats och en ny har börjat. Både för oss och för vår mänskliga väg på Moder Gaia.


Vi befinner oss nu i en jord-elementets tid med en stark dragning i energin inåt. Detta är för att vi ska kunna stå i den samtidiga fullbordan och nya början av vår karmacykel i det jordiska som sker. En helt ny tid tar vid, men vår själsliga djupa visdom är fullständigt lugn i allt som sker. Den har vandrat många tidevarv, och vet att det som en gång börjat också alltid slutar när något nytt tar vid.


Moder Gaias olika guidevärldar och Universums guider sluter upp med oss för att hjälpa oss djupare in i denna heliga process. Vår enorma styrka kommer att bli tydligare och tydligare för oss.


Med mina guiders vägledning håller jag utifrån detta en Healingmeditation måndagen den 19/9 kl. 19-20 med temat ”Fördjupningen Inåt 220919”.


Du kan även göra Healingmeditationen efteråt om tiden inte passar dig, samt göra den flera gånger. Guider ifrån Universums och Moders Jords olika dimensioner kliver fram och hjälper oss genom att förmedla sin kunskap och healing igenom mig.

Healingmeditationen äger rum i livesändning i en sluten facebook-grupp. Vill du vara med så:


1. Swishar du 150 kronor till 1230993246 mitt företag ”Eva Edman”- är du utomlands gör du en inbetalning via banken till Iban-nummer:     

   SE3680000848066942043271 och bankens BIC är SWEDSESS


    och


2. söker samtidigt in till facebook-gruppen: ”Fördjupningen Inåt 220919” som du hittar genom att dubbelklicka på följande länk:


https://www.facebook.com/groups/417034550558092


OBS!! se till att söka in i gruppen och betala in i god tid så att jag hinner godkänna dig in i gruppen om du vill delta i liven. Senaste insläpp i gruppen görs en halvtimme innan start. Du kan självklart även betala in efteråt och göra Healingmeditationen som då finns sparad överst i gruppen. Gruppen ligger kvar i 1 år.


Varmt välkommen i Fördjupningen Inåt 


Healingmeditationer

Ungefär en gång i månaden håller jag en livesänd Healingmeditation på facebook utifrån den aktuella frekvensen och uppstigningsenergin. Vill du delta söker du med i den aktuella gruppen för månadens Healingmeditation och swishar in 150 kronor. Klockan 19.00 det angivna datumet börjar livesändningen och håller på en timme. Passar inte tiden dig kan du göra den i efterhand när du vill och hur många gånger du vill i ett halvår framåt.

Här kommer också information om nästkommande Healingmeditation. Informationen kommer ut 1-2 veckor innan det är dags. Vill du hålla dig uppdaterad så anmäl dig till nyhetsbrevet under flikten Kontakt.