Healingmeditationer


Ny Healingmeditation 24/6:

 

"Det Nya Inre Ljusets inträde 240624"

Varmt välkommen till Healingmeditationen: 

"Det Nya Inre Ljusets inträde 240624"

 

Varmt välkommen till den öppnande, aktiverande, förändrande och djupt livsöppnande, glädjefyllda kärleksfulla Healingmeditation ”Det Nya Ljusets Inre inträde 240624” - måndagen 24/6.

 

Under juni månad sker en så otroligt stor förändring både i oss och på Moder Jord. Karman upplöses, Kristusenergin och den gudomligt Feminina energin är fantastiskt starka och upphöjande i sina kärleksöverösande ljusenergier till oss. Gammalt försvinner genom karma-upplösningar, och vi förändras inifrån när vi öppnas i en ny helig frekvens med hjälp av Agarthas inre ljusvärldar.

 

Agarthas inre ljusvärldar kommunicerar starkt och kraftfullt med oss nu. Förändringen kommer inifrån, vilket innebär inifrån oss själv. Och genom Agarthas inre ljusvärldars öppnande och aktiverande av helig visdom och skapande på våra egna speciella livsvägar sker en underbar kärleksfull inre förändring i oss.

 

Det är kärleken till livets helighet och Jordens helhet som väcks i oss på ett helt nytt sätt. Och det brådskar - därför aktiverar Agarthas inre ljusvärldar oss i denna nya heliga fantastiska energi.

 

Ljuset förs upp i oss och väcks i oss, särskilt i vårt andra chakra – sakralchakrat. Där bor uppkomsten till allt liv oavsett kön. Där öppnas Agarthas otroligt högt stående visdom och kärlek som mest i oss nu.

 

Här är nyckeln till vår egen inre förändring – i det som nu sker inom oss!

 

Vi förs igenom flödet - inifrån Agarthas inre ljusvärldar upp i oss - in i en helt ny energi med nya synkroniciteter i våra liv. Vi öppnas i en öppning som är helig, fylld av förändring i stor kärlek mellan det gudomligt feminina och kärleken till livet – i samklang och med benäget bistånd av det gudomligt maskulina. 

 

Det högsta ljuset för oss samman – inifrån och ut!

 

Med guidad vägledning håller jag utifrån detta en Healingmeditation måndagen den 24/6 kl. 19-20.15 med temat ” Det Nya Inre Ljusets inträde 240624”.

 

Ljusguider från Agarthas inre ljusstäder, Moder Gaia och Universum kliver fram och hjälper oss genom att förmedla sin visdom och healing igenom mig. Med sin otroligt kärleksfulla ljusnärvaro ger de oss öppning, aktivering och inre förändring i en djupt hoppfylld, glädjande och kärleksfullt livsväckande process.

 

OBS!! Du kan självklart göra Healingmeditationen vid ett senare tillfälle om tiden inte passar dig. Du kan också göra den hur många gånger som helst. Den inspelade länken är aktuell 1 år framåt.

 

Healingmeditationen hålls via Zoom och är 75 minuter lång. Du kan välja mellan att göra den live eller senare, och det är då till två olika priser.

 

Vill du delta i livesändningen den 24/6 kl. 19 - 20.15 är kostnaden 350 kr. Till livesändningen är antalet deltagare begränsat till 50 personer. Deltar du i livesändningen får du självklart även länken till inspelningen efteråt. Länken till livesändningen mailar jag dig inom 24 timmar efter att din inbetalning kommit in till mig.

 

Vill du göra Healingmeditationen senare är kostnaden 260 kronor. Jag mailar ut inspelningslänken så fort den laddats ner efter livesändningen senare samma kväll. För att göra den senare är antalet deltagare obegränsat.

 

Vill du delta så:

 

Swishar du 350 kronor alternativt 260 kronor till 1230993246 mitt företag ”Eva Edman” eller betalar in via bankgiro 5309-0064 (är du utomlands gör du en inbetalning via banken till Iban-nummer: SE3680000848066942043271 med bankens BIC SWEDSESS)

 

OCH

 

och anger din mailadress i meddelandefältet/avsändarfältet så att jag kan skicka zoom-länken och/eller inspelningslänken till dig. Ibland fungerar inte detta om du har specifika tecken i mailadressen - maila mig då din mailadress till orakelsara@gmail.com

 

Vill du ha ett kvitto så bara meddela mig det i mailet eller swishen så fixar jag det.

Du kan självklart betala in efteråt och göra Healingmeditationen i upp till ett år senare.


  

Varmt välkommen till DET NYA INRE LJUSETS INTRÄDE!

Healingmeditationer

Ungefär en gång i månaden håller jag en Healingmeditation via Zoom utifrån den aktuella frekvensen och uppstigningsenergin. 


Här kommer också information om nästkommande Healingmeditation. Informationen kommer ut 1-2 veckor innan det är dags.


Vill du hålla dig uppdaterad så anmäl dig till nyhetsbrevet under flikten Kontakt.