Healingmeditationer

Nästa Healingmeditation:


Varmt välkommen på Healingmeditationen ”Dimensionsportalen 10/10” - söndagen den 10/10 kl. 19-20


Under oktober månad går vi igenom en stor kraftfull Dimensionsportal. Med början under de första dagarna av månaden, en kulmen den 10/10, och avslut den 20/10.


Igenom denna Dimensionsportal vandrar vi in i en expansion av våra inre riken. Och när våra inre riken expanderar ökar vi vår kontakt med de yttre rikena – både kosmiska och jordburna.


Detta innebär att din egen inre och yttre kontakt med multidimensionella världar ökar. Och när Din inre kontakt med både inre och yttre dimensioner ökar, förstärks även din själsliga trygghet på ett helt nytt sätt, och din väglednings klarhet och styrka växer i omfång.


Med mina guiders vägledning håller jag utifrån detta en Healingmeditation söndagen den 10/10 kl. 19-20 med temat ”Dimensionsportalen 10/10”. (Du kan även göra Healing-meditationen efteråt om tiden inte passar dig, samt göra den flera gånger).


Guider ifrån Universums och Moders Jords olika dimensioner kliver fram och hjälper oss genom att förmedla sin kunskap och healing igenom mig.


Healingmeditationen äger rum i livesändning i en sluten facebook-grupp. Vill du delta så:


1. Swishar du 150 kronor till 1230993246 mitt företag ”Eva Edman”- och


2. söker samtidigt in till facebook-gruppen: ”Dimensionsportalen 10/10” som du hittar genom att dubbelklicka på följande länk:


https://www.facebook.com/groups/281550203603765


OBS!! se till att swisha in och söka in i gruppen i god tid så att jag hinner godkänna digsom medlem. Senaste insläpp är en halvtimme innan start. Spara också gärna länken som en genväg så hittar du den lätt när det är dags. Du kan också ställa frågor i gruppen efteråt som jag svarar på. Gruppen ligger kvar i 1 år.


Du är varmt välkommen på en resa igenom dina inre rikens expansion och ökade kontakt med yttre dimensioners världar.

Healingmeditationer

Ungefär var sjätte vecka håller jag en livesänd Healingmeditation på facebook utifrån den aktuella frekvensen och uppstigningsenergin. Vill du delta söker du med i den aktuella gruppen för månadens Healingmeditation och swishar in 150 kronor. Klockan 19.00 det angivna datumet börjar livesändningen och håller på en timme. Passar inte tiden dig kan du göra den i efterhand när du vill och hur många gånger du vill i ett halvår framåt.

Här kommer också information om nästkommande Healingmeditation. Informationen kommer ut 1-2 veckor innan det är dags. Vill du hålla dig uppdaterad så anmäl dig till nyhetsbrevet under flikten Kontakt.


Har du missat en Healingmeditation du gärna ville vara med på? Ingen fara. Du kan gå med i gruppen efteråt och göra meditationen. Vissa av Healingmeditationerna är alltid lika relevanta. Här nedan ligger information om dessa Healingmeditationer samt länkar till deras grupp på facebook. Det enda du behöver göra är att:

 

  1. Söka in till gruppen för den Healingmeditation som du vill göra.
  2. Betala in avgiften på 150 kronor till swish 1230993246, eller bankgiro 5309-0064, samt ange vilken grupp du söker in till. Du blir sedan godkänd i gruppen.
  3. Gå in i gruppen och överst i flödet ligger videon med Healingmeditationen, alltid ca 1 timme lång med en kort introduktion på ett par minuter. Det är bara att lyssna och följa med.