Healingmeditationer

Healingmeditation: "Den Nya Öppningen 220822"

Varmt välkommen på Healingmeditationen "Den Nya Öppningen 220822"

Den 22/8 går Vi in i en ny öppning – in i ett space och en tid där Vi får en ännu djupare inre kontakt med källan i Våra feminina och maskulina gudomliga energier. Där de förenade i harmoni och balans leder oss framåt i Våra livssyften och olika livsuppdrag.


Under det här året har de områden belysts i Våra liv som Vi behövt förändra på grund av just olika obalanser, och gjort dem extra tydliga för oss (detsamma gäller även obalanser rent globalt). Men det som sker när Vi kliver in i den nya öppningen är att det uppstår en helt ny klarhet och öppenhet. Det är som att ett lock som legat och grumlat oss plötsligt är borta. Vi kommer ännu lättare att se och känna - och därmed även kunna bejaka - det som är positivt och rätt för oss själva i Våra liv.


När Vi går in i den nya öppningen går Vi alltså in i ett nytt space. Det som har varit rätt en gång upphör till slut att gälla, och så sker även i denna nya öppning. Detta gör oss så oerhört mycket mera fria att leva sanna äkta och glädjefyllda liv. Och välja långsiktiga hållbara livsformer i ömsesidighet för både oss och Moder Jord.


Den gyllene skapelse-energin sluter upp med sina guider och ljusarbetare för att hjälpa oss gå trygga in i denna öppning. I höst öppnar Vi ett nytt kapitel i Våra liv, och Vår krafts oändlighet kommer att bli allt tydligare och tydligare för oss.


Med mina guiders vägledning håller jag utifrån detta en Healingmeditation måndagen den 22/8 kl. 19-20 med temat ”Den Nya Öppningen 220822”.


Du kan även göra Healingmeditationen efteråt om tiden inte passar dig, samt göra den flera gånger. Guider ifrån Universums och Moders Jords olika dimensioner kliver fram och hjälper oss genom att förmedla sin kunskap och healing igenom mig.


Healingmeditationen äger rum i livesändning i en sluten facebook-grupp. Vill du vara med så:


1.   Swishar du 150 kronor till 1230993246 mitt företag ”Eva Edman”- är du utomlands betalar du in via PayPal till orakelsara@gmail.com, eller  gör en inbetalning via banken till Iban-nummer: SE3680000848066942043271 med bankens BIC SWEDSESS


      och


2.   söker samtidigt in till facebook-gruppen: ” Den Nya Öppningen 220822” som du hittar genom att dubbelklicka på följande länk:


https://www.facebook.com/groups/743024050088563


OBS!! se till att söka in i gruppen och betala in i god tid så att jag hinner godkänna dig in i gruppen om du vill delta i liven. Senaste insläpp i gruppen görs en halvtimme innan start. Du kan självklart även betala in efteråt och göra Healingmeditationen som då finns sparad överst i gruppen. Du kan ställa frågor i gruppen efteråt som jag svarar på. Gruppen ligger kvar i 1 år.Varmt välkommen in i Den Nya Öppningen 


Healingmeditationer

Ungefär en gång i månaden håller jag en livesänd Healingmeditation på facebook utifrån den aktuella frekvensen och uppstigningsenergin. Vill du delta söker du med i den aktuella gruppen för månadens Healingmeditation och swishar in 150 kronor. Klockan 19.00 det angivna datumet börjar livesändningen och håller på en timme. Passar inte tiden dig kan du göra den i efterhand när du vill och hur många gånger du vill i ett halvår framåt.

Här kommer också information om nästkommande Healingmeditation. Informationen kommer ut 1-2 veckor innan det är dags. Vill du hålla dig uppdaterad så anmäl dig till nyhetsbrevet under flikten Kontakt.