Om mig

Om mig

Jag heter Eva Edman och är född i början av 70-talet. Jag bor på ute på landet mitt i grönskan där jag har min verksamhet. Jag är född in i det här livet med en väldigt stark energikänslighet och medialitet. Genom olika kurser inom personlig andlig utveckling har jag under livets gång lärt mig att förstå mina förmågor och att de är mina gåvor och styrkor. Min medialitet och energikänslighet ligger nu till grunden för allting som jag arbetar med. Det är härligt att få stå i en självklar helhet med alla sina förmågor sammanvävda.


Min grund in i Andligheten bottnar sig i en nyfikenhet och ett stort intresse för hälsa. Jag har en tidigare yrkesbana som sjukgymnast - med vidareutbildning inom trädgårdsterapi – på 15 år inom offentlig sektor. Där finns som bekant stora begränsningar kring helhetssynen på läkning, hälsa, liv och död och därför lämnade jag den delen bakom mig och växlade över till den alternativa sektorn 2012 då jag startade mitt företag. Min övertygelse är att läkning sker ibland genom väldigt konkreta handlingar och ibland genom mer övergripande energiarbete. Läkningen sker alltid både högt och lågt, inuti oss och utanpå oss. 

 

Mitt företag heter Orakel Sara efter Sara som är mitt själsnamn. När jag jobbar följer jag den vägledning jag får från min Själ och Mitt Högre Jag - den vägledning som kommer genom min egen kanal. Jag arbetar som Moder Gaia Gudinnans språkrör och är en kanal för andra Mästarenergier som vill förmedla kunskap till oss jordmänniskor.

 

Jag håller även kurser och utbildningar vars syften är att hjälpa människor att lyssna till sin eget högre jag i sin egen gudomliga kanal. 

 

Vi är alla Gudomliga Ljusvarelser av Kärlek i Fysiska kroppar som ska leva ett jordeliv här och nu. Utmaningen tycker jag är att få ihop det högre medvetandet med det fysiska livet på ett bra sätt. Jag tror att det måste ändå vara det som är meningen med att vi lever våra liv just här och nu på vår fantastiska planet Moder Jord.

 

Utbildningar: 

Leg. Sjukgymnast

Certificerad Kraniosakralterapeut

Utbildad inom Trädgårdsterapi vid Alnarps Lantbruksuniversitet

Diplomerad Taktil Massör

"Det är i mellanrummet som allting händer,

det är i tystnaden det vrider och vänder.

Det är i kärleken till dig själv som läkningen sker,

I dina djupa stilla andetag.

 

I vilan av tystnaden från omgivningens brus,

när ditt väsen fyller sig med kärleksljus.

Bara..... följ..... dina..... andetag....."      

                                                                      Orakel Sara

Jag bor o verkar 2 mil norr om Linköping i vackra Stjärnorp - för karta och vägbeskrivning se fliken Kontakt


Här i tystnaden i skogen stillar sig sinnena och Själens språk hörs ännu tydligare.

Varmt Välkommen!