Budskap

Budskap

Orakel Sara kanaliserar och lägger ut budskap från andra mästarenergier.

 

Dom läggs fortlöpande ut på facebooksidan: 

https://www.facebook.com/orakelsara/  där du kan läsa alla budskapen.

  

Välkommen att ta del av Universum och Moder Gaias Gudomliga Visdom!

211012.  Ett budskap från Den Sjunde Stjärnans Själ om den landning vi nu gör efter den enorma själsliga expansion vi genomgått. Det är snart dags att gå vidare med våra själsuppdrag där nya samarbeten väntar oss. Men just nu är det bara tid för att landa, släppa efter och slappna av.

Känner Ni hur dammet lägger sig nu och fötterna sakta börjar nudda marken igen. Det är dags för Er att långsamt landa in och transformera och integrera alla de nya dimensioners frekvenser som Ni har mött igenom den multidimensionella expansion som har skett. Den har tagit Er till nya vidder och inre djup som Ni tidigare inte snuddat vid. Och nu behöver Ni få vila och slappna av.


Den inre processen transformeras över in i det jordsliga materiella som Ni ska skapa i. Integreringen leder Er över till nästa fas som blir mera konkret och handlingsfylld. Och för att den ska få äga rum behöver själen återhämta sig, och Era mänskliga jag få släppa greppet och landa i lugn och ro. För energierna i expansionen har varit allt annat än lugna, och nu behöver Ni komma tillbaka i Er själva i Era jordeliv här och nu. Slappna av, släpp efter och låt flödet få sköta sitt.


Låt båda Dina fotsulor få fäste på marken. Ställ Dig barfota och känn hur Du står tryggt på Moder Jords heliga mark. Du är här och nu. Och morgondagen kommer till Dig oavsett vad Du gör idag. Så våga släpp och våga landa. Ni har sprungit ett multidimensionellt maratonlopp och förtjänar Er vila, återhämtning och påfyllnad från det som ger Er påfyllnad. Hitta magin i de små tingen i livet. Ni är värda att vara här och nu - idag och alla andra dagar.


Ni är en del av den expansion som äger rum på Jorden och den är enorm. Ni kan ana vidden av den, men det är svårt att förstå fullt ut förrän Ni ser konsekvenserna av den. Och det är mycket som kommer att förändras. Men det tar tid och sker bit för bit. Som ett gigantiskt pussel med miljarder bitar. Plötsligt faller flera bitar på plats och Ni ser ett helt nytt mönster. Sedan står det stilla ett tag innan ytterligare nya bitar faller på plats.


Bit för bit tar de ”vanliga” energierna nu fart efter portalen den 10/10, och det dagliga livet får mer och mer kraft och flöde. Är Du trött så acceptera detta och ta det lite lugnare än Du brukar. Inför fullmånen den 20/10 har förändringen landat i Er och Ni är redo att gå vidare. Men fram tills dess – låt allting få gå lite sakta och ske stegvis.


Ni är på väg in i en period av nya samarbeten, partnerskap och utbyten med varandra på jorden – både på individplan och i grupp. Under dimensionsexpansionen har Era själsstjärnor berört varandras, och Ni kommer nu automatiskt att dras till varandra i det fysiska. Allt sköter sig självt, och Ni behöver bara tänka att Ni låter det ske - att nya samarbeten får väckas och nya sociala kontakter uppstå. Ni är ledda i detta.


Snart är det dags för Er att gå vidare med Era själsuppdrag. Och detta är en del i det - både en hjälp och en öppning. Följ med i det som sker och acceptera att allt är noga planerat både av Din egen själ och de själar som Ni möter och kommer att möta.


Låt meningen med detta falla på plats, och en ny meningsfullhet kommer att TA plats i Era liv.


Varsågoda och njut!


Den Sjunde Stjärnans Själ genom Orakel Sara