Budskap

 

Orakel Sara

200320. RegnbågsHjärtat öppnar sig och Vi går från en frekvens till en annan - till en frekvens med ökad Frihet 🌈💖🌈.

Budskap

Håll Era Hjärtan öppna i Kärlekens röst. Låt alla Era vibrationer som går ut ifrån Era Hjärtan vara Fria. Vet att de leder till den bästa vägen framåt. Det är nu Ni tar klivet från en frekvens till en annan. Låt inte egots rädslor hålla Er tillbaka. Kliv på, se inte bakåt, tacka för det Ni mött och gå så vidare.


En ny energi väntar Er nu. Många av Er står i den redan och Ni står många i den snart fullt ut. Vet hur innerligt Gudomligheten vill Ert allra bästa i igenom Era Hjärtans Fria Kärleksvibrationer. Ta emot Moder Jords Kärlek upp igenom Er kanal. Ta emot Universums Kärlek ner igenom i Er kanal. Låt dem passera varandra och vidare ut igenom Era poler. Känn flödet och känn hur lätt allting blir i Era Hjärtan. Känn hur enkelheten i detta är den som för Er vidare.


Det kan vara svårt att acceptera en så stor förändring som denna. Det är lätt att i sin längtan efter det som varit försöka återuppliva det. Men alla försök kommer bara att skapa sorg i Era Hjärtan. Tillfredsställelse i stunden ja, men ingen möjlig väg framåt kommer ur detta. Acceptera den eventuella sorg som kommer upp i Er och känn också glädjen över att Ni nu får ge Er ut på nya äventyr. Vänta in alla olika delar av Er själva som ska acceptera och följa med på detta nya äventyr. Känn lockelsen i det som ligger framför Er. Känn hur glädjefyllt och rikt det är. Och att det väntar där bara på just DIG.


I Regnbågsfrekvenserna som nu sköljer igenom Er både uppifrån och

nerifrån, och sedan förankras i Era Hjärtan, skapas en total tillit till allt som pågår. Tilliten uppstår genom den läkning som regnbågsfrekvensen skapar i var och en av Er. Så var därför inte rädda. Följ med i den klara vibration som Ni här får möta. Vet att den lösgör Era lägre vibrationer och läker Era trauman på ett fantastiskt mjukt och fint sätt.


Kaoset i samhället är människans gensvar på rädslan för ökad Frihet. För det är just Friheten som ökar på Jorden nu. Friheten kommer ALLA till del och inte bara några få utvalda. Motkraften mot Friheten blir rädslan för att tappa kontrollen. Kontrollorgan slår därför hårdare och hårdare vakt och värn om sitt för att inte tappa just sin kontroll. Det Ni ska göra är att se till att Ni inte tappar Friheten i Er själva utan bara låter den växa.


Frekvensen som viruset verkar i är i rensningen för att släppas Fria. Frihet för fler människor gör att många som är beroende av andras ofrihet för sitt leverne och existens håller emot. Häri uppstår konflikten. Låt inte den konflikten skrämma Er. Rannsaka bara Ert eget inre och se om Ni själva håller i någon rädsla för att släppa andra eller Er själva fria. Är svaret ja på denna fråga - ja då behöver Ni låta rädslan få läka i Era Hjärtan igenom Regnbågsvibrationerna som strömmar igenom Er nu.


Vet att tiden är inne. Tiden är rätt för denna utveckling och detta steg. Med Friheten låses nycklar upp och med Friheten vibrerar Era Hjärtan i en allt högre, kärleksfullare, mer glädjefylld och tillitsfull frekvens. Håll inte varandra tillbaka nu utan ge varandra all Frihet Ni kan.


Det är i Öppningen av RegnbågsHjärtat som den totala acceptansen för Friheten uppstår i Er. Lyckan blir därmed Er, och lyckan är total. Ur Lyckan uppstår nya skott och knoppar som slår ut och växer sig starka. Ur Lyckan växer det nya upp som blir marken Ni går på framöver. Och på denna mark Ni har framför Er går resan väldigt fort. Var inte rädda för att ta stora språng i livet nu. Det har varit dags för dem länge, men inte förrän nu har tiden varit rätt. Det finns en återhållen kraft i Er som vill få bli Fri och agera i detta nu.


Låt Era Hjärtan få vibrera av ALL Frihet som Regnbågsfrekvenserna öppnar det med. Det är Ni som är Regnbågen - Ni är alla färgerna samtidigt i ett. Ni är Er egen Trygghet, Er egen Framtid, Er egen Kärlek till Er själva.


Väx och låt RegnbågsHjärtat föra Er framåt i full tillit om att Ni är ledda från den allra Högsta och Djupaste Kärlekens källa.


Nu öppnar Vi luckan till Er framtid och önskar Er Allesammans välkomna ut.


Moder Gaia och Moder Kosmos genom Orakel SaraOrakel Sara kanaliserar och lägger ut budskap från andra mästarenergier.

 

Dom läggs fortlöpande ut på facebooksidan: 

https://www.facebook.com/orakelsara/  där du kan läsa alla budskapen.

  

Välkommen att ta del av Universum och Moder Gaias Gudomliga Visdom!

KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA TILL BUDSKAPET


Berättarröst: Madeleine Lindh. 

Copyright © All Rights Reserved

Adress: Rist, Furudal, 590 75 Ljungsbro


Telefon: 0709-281525


Mail: orakelsara@gmail.com


Bankgiro: 5309-0064


Swish: 123 099 3246


https://www.facebook.com/orakelsara/

Orakel Sara

Andlighet

Vägledning

Energiarbete

Läkning