Budskap

 

Orakel Sara

Budskap

Orakel Sara kanaliserar och lägger ut budskap från andra mästarenergier.

 

Dom läggs fortlöpande ut på facebooksidan: 

https://www.facebook.com/orakelsara/  där du kan läsa alla budskapen.

  

Välkommen att ta del av Universum och Moder Gaias Gudomliga Visdom!

200519. Ett budskap om hur Jorden nu ändrar sin bana. En ny Tid och ett nytt Liv börjar för oss Alla som lever på Moder Jord. Så även inuti oss själva 💖🙏💖.

KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA TILL BUDSKAPET


Berättarröst: Madeleine Lindh. 

Nu börjar Ni om. Ta ett djupt andetag och gå neråt. Ni har gjort det förut och nu gör Ni det igen - börjar om. Där allting är sig likt fast ändå inte. Det är inte som förra gången. Hur skulle det kunna vara det när Ni inte är desamma som Ni var då. När livet inte är detsamma som det var då. Allting är nytt och ändå inte. Det är så det är när slutet möter början. Och så börjar Ni om igen.


Ner i botten av Er egen källas brunn, där finner Ni kalken Ni ska fylla Er med. Som får Er att växa igen. Med lite nya krafter denna gång. Med lite andra erfarenheter denna gång. På botten av Er brunn ligger kalken och väntar. Gå ner i djupet tills Ni möter dess spegelblanka yta. Där både solen, månen och stjärnorna speglas. Och om Ni tittar ner ser Ni även Er själva där. De Ni har blivit. De Ni nu är. När Ni står i botten av Er egen kraft. Det är då Tiden och Livet börjar om igen.


Ur Hjärtats guldrostiga uråldriga kamrar stiger tonerna upp som berättar om Livets gång. De har sett det förut, de har följt med på dess vindlande stig. Och nu sjunger De återigen för Er om de Liv Ni har levt. De sjunger om sötman och berättar om smärtan. Om sorgen som förde Er djupare in i Er själva. Om vreden som tände eldar och hur Ni ur den förändrade Världen. Om Kärleken som kom till Er och öppnade djupen i Er. Som gav Er förmågan att älska och som visade Er var rikedomen egentligen fanns. Om förlusterna som fick Er att sörja så att Ni kände tacksamheten över det Ni ändå hade. Om kvalen över att välja när alternativen stod till hands. Här har Ni livets kunskap, samlad i ett enda kärl. Det som är livets kärl i botten av Er egen källas brunn. Förvalta dem väl, alla de sånger Moder Jord sjunger för Er. Hon sjunger om Tidernas uppgång och fall. Hon sjunger om det som har varit och om det som komma skall.


Jorden vänder Tiden och Livet och nya riktningar tas. Det är nu återigen Tid för Er att lita på Er egen inre kraft. På det mullrande maskineri av kraft som maler Era stenar till grus och till den finaste sand, ur vilka Ni bygger Ert eget fantastiska sandslott. Med evig längtan ska Ni träda in i det. Blinda för Er egen styrka, fulla av Er egen kraft. Vet att den är allt Ni kan och behöver lita på. Den är det enda konstanta i Er. Ju mer Ni litar på den, ju starkare och tryggare blir Ni. Ju mer växer den.


Tiden ligger i Era händer, såsom den alltid har gjort. Jorden har nu gått sitt varv och börjar om i en ny bana. Skeenden skiftar och livet går vidare. Somligt känner Ni igen, annat inte. Men vet att Ni är här för att göra det Ni inte gjorde förra gången – nämligen att våga stå fullt ut i Er egen kraft. Att lita på Er styrka och stå trygga i den och växa i den. Det är så Moder Jord alltid har gjort. Hon har växt ur sin egen styrka och kraft. Det är därför hon har kommit så otroligt långt. Ni tror att Ni är efter i utvecklingen på Jorden, men det är fel. Trots att Ni ser så långt ut i Universum har Ni ändå inte hittat någon planet som utvecklats med en sådan rikedom som Moder Jord. Ni har inte sett någon planet med vatten, berg, skog, atmosfär, växtlighet, djurliv och artrikedom såsom här. Moder Jord är unik. Hon är en gnistrande pärla i Universum. Vad Ni kan lära Er av Henne kan Ni inte lära Er någon annanstans.


Vet att Er Tid på Henne är utmätt. Använd den väl. Er plats är hos Henne nu. Utvecklas så mycket Ni kan med Henne. Älska Henne - för ju mer Ni älskar Henne ju mera växer Ni. Lev Era Liv så äkta Ni kan. Javisst hon står inför utmaningar, men Ni står inför ännu större utmaningar. Med en enda vindpust kan Hon utplåna allt Liv. Hon överlever Er alla - även om Ni ibland tror motsatsen. Det är däri ljuset består - att Hon överlever allt. Allt förutom Universums outsägliga resa. Och den ligger dold för Er.


Väx i Er egen inre styrka och kraft. Den är den enda Ni tar med Er när Ni lämnar kroppen och Moder Jord. Den är en ynnest, en gåva, ett mirakel att uppleva. Älska Henne för allt Hon är. Och be Henne visa Er Er väg om Ni inte hittar den.


Hon gör allt för att hjälpa Er. Hon är Er fristad, Er bästa vän, Ert hem, Er Moder. Att växa med Henne är Ert uppdrag. Visa Er kraft och låt den verka i Hennes namn.


Res Er ur dimman, och res Er upp!Moder Gaias uppstigna Väsen genom Orakel SaraOrakel Sara

Andlighet

Vägledning

Energiarbete

Läkning

 

 

 

Adress: Rist, Furudal, 590 75 Ljungsbro


Telefon: 0709-281525


Mail: orakelsara@gmail.com


Bankgiro: 5309-0064


Swish: 123 099 3246


https://www.facebook.com/orakelsara/

Copyright © All Rights Reserved