Budskap

Budskap

Orakel Sara kanaliserar och lägger ut budskap från andra mästarenergier.

 

Dom läggs fortlöpande ut på

facebooksidan där du kan läsa

alla budskapen, samt andra video-

budskap på youtubekanalen.

  

Välkommen att ta del av Universum och Moder Gaias Gudomliga Visdom och vägledning igenom Uppstigningens olika frekvenser, faser och energier, samt de processer vi människor går igenom beroende på rådande energier.

220808. Ett budskap om Lejonportalens kulmen detta Mästar-år 2022, och vikten av att gå igenom Lejonportalen med ett naket hjärta. Ju naknare hjärta, ju renare, sannare och kraftfullare blir transformationen som sker. Och den hjälper oss i sin tur att gå ännu djupare in i Våra livsuppdrag

Ett naket hjärta är ett rent hjärta. Och särskilt idag av alla dagar ber Vi Er att låta Era hjärtan vara nakna. Ju naknare hjärtan Ni går igenom Lejonportalen med, ju renare och sannare blir transformationen som sker. Ju renare blir Ni själva och ju klarare känner Ni Er egen inre styrka och rena kraft. Ni känner Er egen sanna essens och livsuppgift så mycket tydligare.


Kronchakrat vidgas och hela Er kanal av ljus öppnas som en stor önskebrunn. Ljuskoder och kärleksfrekvenser fyller på i Er och singlar ner till botten av önskebrunnen, där de som frön slår rot för att senare börja skjuta skott. Nu planteras Ert eget framtida ljus och Er egen framtid i ljuset.


Inget är Er förgånget som inte kan komma tillbaka. Och idag under Lejonportalens kulmen är en oerhört kraftfull dag för att återfå de drömmar Ni kanske en gång mist, och för att drömma in allting som är nytt.


Låt bara alla ljuskoder, drömfrön, rena kärleksfrekvenser och ny ren kraft singla ner igenom Er egen ljuskanal och landa i botten av Er egen önskebrunn. Och kom ihåg att det är Ni själva som väljer hur Ni ska gå vidare. Vi kan bara öppna möjligheterna för Er - men Ni måste själva välja att öppna Era hjärtan.


Era nakna hjärtan skapar en renare grund för hur sanna Ni öppnas inifrån Era hjärtan idag. Ni sätter tonen för Ert kommande år. Hur äkta och rent vågar Ni leva? Hur sanna vågar Ni vara i Ert varande, ord och handlingar? I stort som i smått.


Så våga dröm in, ta emot och tillåt transformationen av Er själva och Era liv att leda till en ännu renare och sannare ljusfrekvens. Som in sin tur får fylla Era kroppar och väsen med liv, och som får Era själar att jubla över de enorma steg inåt och framåt som Ni tar för Er egen del och för Moder Jords ljusfyllda framtid.


För Er värld behöver all renhet Ni kan ge den nu. Ju mera renhet, ju tydligare blir orenheterna som existerar. Och ju tydligare de blir, ju snabbare upplöses de i transformationen som Era rena klara hjärtan är med och skapar.

Så sätt nakenheten i Era hjärtan främst idag. Vet att våga vara i transformationen med ett naket hjärta är den största gåvan och nyckeln av dem alla. Ju naknare och renare Ni vågar vara – ju mer omfattande blir transformationen.


För en del av Er blir det kommande året ett lugnare år, för en del av Er blir det oerhört förändringsfyllt. Vägen är olika för Er alla, och Ni befinner Er i olika livsfaser och på olika platser på Moder Jord. Detta är omständigheter som påverkar Era livsuppdrags cykler.


För Era livsuppdrag är i fokus nu. Och VET i Era nakna hjärtans rena djup, att ju mera Ni vågar stå i Er nakenhet nu, ju renare, klarare och starkare går Ni igenom Lejonportalens enorma kraft. Och ju mera renhet, klarhet och styrka alstrar Ni själva. Ni kommer ut ur portalen med ännu klarare fokus, styrka och självklar kärlekskraft.


Så tillåt Er att vara nakna och öppna Era hjärtan. Låt renheten skölja bort allt överflöd av tvivel, rädslor, underkastelse, frustration och sorg. Ett rent hjärta är ett starkt modigt hjärta, och dess kraft bultar så oändligt mycket starkare och når så många fler personer än ett orent misströstande hjärta.


Ni har tillgång till väldigt många guidegrupper nu. Mängder av guider från olika ljussystem, stjärnsystem, dimensioner och med varierande vibrationer och kunskaper inom olika områden sluter upp omkring Er. Ni kanske till och med kan känna dem omsluta Er som en stor varm ljusfylld ring.


Prata med dem om vad Ni behöver hjälp med. De svarar tillbaka och ger Er enorm hjälp genom påfyllning och vägledning idag och dagarna framöver.

Förlita Er på att med deras stöd, Er egen öppna kanals önskebrunn, och Ert eget nakna hjärta är Ni mer än redo att ta Er själva till nästa steg i Er utveckling som ljusvarelser och människor.


Vi vill att Ni ska vidareutveckla Er i Er renaste sannaste essens som själar i fysiska kroppar. Oavsett om det sker i det lilla eller i det stora, i det tysta eller i det högljudda, i det synliga eller i det osynliga. Det spelar ingen roll. Ni har olika förmågor, frekvenser och livsuppdrag och alla Ni behövs.


Det enda som är viktigt är att Ni med nakna hjärtan låter transformationen ske, och att Ni bejakar den sanna, rena kraft som väcks och stiger inom Er. Ur det uppstår en enorm styrka.


Lejonportalen öppnar Era slutna celler och hjälper till att transformera även Era fysiska kroppar idag. Ni kan därför uppleva olika fysiska fenomen i processen som sker. Bara stå kvar, andas, acceptera och låt Era celler öppnas.


Vi älskar Er Modiga Lejonkrigare. Vi omhuldar Er med ljus och bistår Er med stark, trygg och transformativ ljuskraft.


Våga Vara Era sanna Jag. Det är den största transformationen Ni kan göra i detta liv - förädling, förening och förvandling.


All kärlek från Våra nakna hjärtan till Era nakna hjärtan. 


Lejonportalens Ljuslejon genom Orakel Sara