Budskap

 

Orakel Sara

Budskap

Orakel Sara kanaliserar och lägger ut budskap från andra mästarenergier.

 

Dom läggs fortlöpande ut på facebooksidan: 

https://www.facebook.com/orakelsara/  där du kan läsa alla budskapen.

  

Välkommen att ta del av Universum och Moder Gaias Gudomliga Visdom!

1901217. Inför Vintersolståndet ska Mörkret och Ljuset passera igenom varandras nålsögon. Rädslorna och Ljuset är varandras polariteter. Kärleken är det som förenar dem och leder till Själens omkodning

Ni närmar Er nu Vintersolståndet. Den Tiden på året när Ljuset återuppstår. Innan den glädjefyllda dagen när Ljuset vänder åter igen väcks Era djupaste Själsliga rädslor i Era egna dunkla vrår. Rädslornas låga energier går vilse i sitt eget töcken. Ingen utväg står att finna. Det är som att Ni är fast i Era egna rädslors tjockaste dimma. Mitt i Ert töcken och Er lågfrekventa irritation lyser Ljuset med sin klaraste kärna, men Ni uppfattar mest mörkret som omger det. Samtidigt är det Gudomliga Ljuset högre än någonsin i skyarna och i Anden. Hur går detta ihop? Ja det är i sanning svårt att förhålla sig till. Att släppa taget är det enda som befriar när det Högsta Ljuset lyser så klart och drar Er åt det enda hållet, samtidigt som det lägsta mörkret är så starkt och drar Er åt det andra hållet. Polariteterna är starkare än vanligt.


Mörkret ska passera igenom Ljuset och Ljuset ska passera igenom Mörkret. På så sätt renas de båda i varandra och en nystart äger rum. Sakta och trevande till en början men med härlig fart när det väl skjuter på. Men innan dess dras Era djupaste rädslor upp ur dyn. Vrider och vänder och glittrar svarta i mörkret. ”Nu kommer jag och tar Dig” säger De. Och Ni blir rädda - precis som De visste att Ni skulle bli. Det fina i kråksången är att när Ni väl mött Era största rädslor förlorar De sin kraft. Det är som att Ni till slut blir trötta på dem, ger upp och då upphör De att existera. Och på så sätt omkodas Era Själar för sina nya uppdrag. Detta inträffar omkring Vintersolståndet. När Moder Jord med sin varsamma hand för Solljuset tillbaka till Er. När det nya vackra väcks ur sin dvala och börjar lysa så starkt med sin kraft på precis samma ställe där Era rädslor nyss var.


Ibland möter Ni dessa rädslor i Er själva, ibland möter Ni dem genom andra. Ibland möter Ni dem i Själen, ibland i Anden och ibland i Era Människohjärtan. Så när Ni nu samtidigt står i både de mest lågfrekventa rädslorna och i det mest högfrekventa Ljuset - både inuti och utanpå – tillåt Er då att bara bada i KÄRLEK. Det är enbart med Kärlek som dessa två kan mötas och skavet av deras kontraster upplösas. För att Ni ska få känna Er hela behöver Era energifrekvenser ligga samlade trygga ganska nära varandra. Men just innan Vintersolståndet är de isär dragna mer än vanligt. Därför att det är i Mörkret som Ljuset ska stiga in. Ju större Mörker som Ljuset stiger in i ju mer lyfter Er samlade energi efter att De gått in i varandra. Detta är Själsliga läkning. Detta är Transformation. Och detta kräver Kärlek.


All Kärlek Ni kan ta in i Era Hjärtan hjälper Er. All Kärlek Ni ger till Er själva hjälper transformationen av Era lågfrekventa rädslor till Ljus och Kärlek. När kontrasterna i Er förenas av Kärlek tappar de sin styrka och bara tomrummet blir kvar. Tomrummet och tröttheten efter kampen av det som en gång var men inte längre är. Vila, läk och återuppstå med ett än mer transformerat Kärleksfyllt Hjärta, fyllt av Er egen visa vägledning inifrån.


Häri ligger föreningen av Kropp, Själ och Ande, vilka under en tid legat åtskilda, men som återförenas igen intill Vintersolståndet. Detta efter att var och en gjort sin egen reningsresa igenom Mörkrets och Ljusets passager. När dessa tre möts igen vid Vintersolståndet uppstår helheten, lugnet, kraften och fullkomligheten i Er igen. Ni vet väl att ingenting någonsin är förgäves. Ni vet väl att Gudomligheten alltid kallar Er tillbaka till Er själva om Ni går vilse.


Det finns så mycket Ljus att ta emot, så mycket Kärlek att fyllas av. Andas i Ljus och Kärlek med Tilliten att allt detta är till för Dig. Det är bara Du själv som kan stöta bort det om Du anser Dig ovärdig. Och det är i så fall också bara en rädsla. Värdigheten att fyllas med Kärlek är Ni givna sedan begynnelsen. Den förtjänas inte – den är Er alla givna ur den Allomfattande Kärleken. Den som alltså omfattar Allt och just Alla - så självklart även Dig.


Släpp in all Kärlek i Hjärtat Ni kan. Fyll Er själva med all Kärlek Ni förmår. Så läker Ni Era brustna drömmar och sår. Så väcks Kärlek och Glädje på vägen som Ni går. Ta emot Kärleken.


Nu går vi mot Vintersolståndet - snart vänder det.Midvinterns Mästarinna genom Orakel Sara

Copyright © All Rights Reserved

Adress: Rist, Furudal, 590 75 Ljungsbro


Telefon: 0709-281525


Mail: orakelsara@gmail.com


Bankgiro: 5309-0064


Swish: 123 099 3246


https://www.facebook.com/orakelsara/

Orakel Sara

Andlighet

Vägledning

Energiarbete

Läkning