Budskap

Budskap

Orakel Sara kanaliserar och lägger ut budskap från andra mästarenergier.

 

Dom läggs fortlöpande ut på facebooksidan: 

https://www.facebook.com/orakelsara/  där du kan läsa alla budskapen.

  

Välkommen att ta del av Universum och Moder Gaias Gudomliga Visdom!

211231.  Ett riktigt Gott Nytt år 2022 vill jag önska Er alla med detta budskap från vännerna i Plejadernas Stjärnvärldar om det kommande året

Nu går Ni igenom porten till ett nytt jord-år. Som alltid kommer det att ta ett tag innan Ni har vant Er vid det nya årets energier. Känn ingen stress utan vänta in Er själva. Låt det ta den tid det tar. När Ni väl är integrerade i det nya jord-året faller mycket på plats i Er. Svaren kommer tydligare inifrån Er själva på frågor som Ni kanske bara förnimmer än. Så ge Er själva lite tid att landa in i 2022 års energier.


2022 är ett förändringens år för Er. Och det är ett år där Ni kommer att fokusera ännu mera på Kärlek. Kärlek är lösningen på många av Era problem just nu. Ni kan känna Er stressade, pressande och kanske lite låga av olika anledningar. Och lösningen på detta är just Kärlek.


Ge Er själva mer Kärlek. Ta emot mer Kärlek. Och framförallt - våga känn mera Kärlek. Ju mera Kärlek Ni vågar känna i Era hjärtan ju mera Kärlek fylls Ni av.


Varje morgon när Ni vaknar, gå riktigt djupt in i Era hjärtan tills Ni når Er djupaste kärna av Kärlek. När Ni gör det börjar Ni varje dag med en fantastisk kärlekshandling – till Er själva, hela mänskligheten och Moder Gaia.


När Ni känner djup Kärlek kommer Ni att leva i den, utstråla den, manifestera den och ge djup Kärlek på ett självklart sätt. Det är otroligt läkande för Er alla och mycket välbehövligt just nu.


År 2022 kommer Ni att utvecklas i Era chakrasystem, energikroppar och fysiska kroppar, då det öppnas och Ni får ta emot än högre Kärleksfrekvenser från den Kosmiska Kärlekens högsta källa. Ju djupare Ni är förankrade i Era hjärtan, ju mera fullkomlig blir denna process.


Så väck Er själva varje morgon med djup innerlig Kärlek och låt Er själva somna varje kväll med att känna djup innerlig Kärlek i Era hjärtan. Här har Ni den största nyckeln till all själslig, kroppslig, andlig, mänsklig och jordslig läkning genom tiderna.


Ni har här också nyckeln till ett av Era huvudteman för år 2022. 2022 bildar året 2+2+2=6. Sexan handlar om relationer och de tre tvåorna om jämlikhet och harmoni. En stor uppgift för år 2022 är att inse att Ni alla är jämlika och därför måste få leva jämlikt. Då skapas automatiskt mera Kärlek och harmoni.


Detta är Er största utmaning men också Er största befrielse år 2022. Oavsett kön, hudfärg, ekonomi eller åsikt så spelar ingenting någon roll, så länge Ni är förankrade i Era hjärtans djupaste kärna av Kärlek. Häri finns mötet med alla olikheter och polariteter – i Era hjärtans allra djupaste Kärlekskärnor.


Men kom ihåg att ge Er själva lite tid för att landa in i 2022 års energier. Luta Er bakåt, andas och förankra Er i Era hjärtans djupaste Kärlek. Invänta Era inre svar på Era frågor, känn Era impulser och upplev Er inre vägledning. På så sätt får Ni vartefter svaren på alla Era frågor om det nya året.


Gör Ni så kommer Ni alla att mötas på ett djupare mera Kärleksfullt plan och där kunna utplåna alla orättvisor. Ni kommer att förenas i Er gemensamma djupa själsliga längtan efter att leva i harmoni och Kärlek med varandra på Er vackra jord Moder Gaia.


Våra djupaste kärlekshälsningar till Er alla, med innerliga förhoppningar om att Ni alla må uppleva ett ännu djupare mera Kärleksfyllt och Kärleksvibrerande år 2022.


Era vänner från Plejadernas Stjärnvärldar genom Orakel Sara