Budskap

 

Orakel Sara

Budskap

Orakel Sara kanaliserar och lägger ut budskap från andra mästarenergier.

 

Dom läggs fortlöpande ut på facebooksidan: 

https://www.facebook.com/orakelsara/  där du kan läsa alla budskapen.

  

Välkommen att ta del av Universum och Moder Gaias Gudomliga Visdom!

200720. Ett budskap om hur Det Jordsliga Kollektivet nu transformeras och en ny Energimatris byggs upp både i Moder Jord och i Våra tre lägre chakran.


KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA PÅ BUDSKAPETBerättarröst: Madeleine Lind 

Kanske tycker Ni att det inte händer så mycket i energierna just nu? Men åh det sker massor. Det är inte stora öppningar uppåt i de kosmiska höjderna, utan jordsliga kollektiva systemförändringar. Transformation och Uppbyggnad av ett nytt jordsligt kollektivt system äger nu rum. Detta sker i Er underbara Moder Jord. I den yttre tredjedelen av Henne omvandlas energisystemet som är fundamentet till Ert livssystem på Jorden. Förändras Hennes Kollektiva Energimatris förändras även Er egen Energi och Livsmatris.


Stora samhälleliga förändringar ligger framför Er. Mycket har under våren och sommaren dött ut i både Er, Ert samhälle, Ert kollektiv och i Moder Jord. Ur denna aska byggs nu en helt ny eld. Den nya matrisen byggs upp och snart kommer de mer fysiska förändringarna att ta form.


Under denna tid av social separation emellan Er människor, har Er egna energikropp fått ett mycket större utrymme än vanligt att vara ifred och verka i sitt eget fält. I och med detta har Ni i tysthet läkt många av Era egna inre sår. Mycket har i lugn och ro fått falla på plats i Er. Och mycket nytt har sedan fått möjlighet att komma upp till ytan. Och snart, alldeles snart kommer Tiden för Er att gå framåt. Då kommer Ni att märka att Ni vill göra det på ett helt nytt sätt. Automatiskt kommer Ni att stundom reagera och känna: ”Nej inte såhär igen. Jag vill ha det på det här sättet nu”. Det är ur denna nya självklarhet Ni ska bygga och förändra Era liv och Ert Jordsliga samhälleliga kollektiv. Detta kommer såklart att leda till diskussioner, oenigheter och i viss mån även kaos. Men Ni vet ju att ur kaos kommer utveckling. Så låt kaoset få ske, och backa inte i Era egna önskemål och i Er egen riktning.


Var beredd på att förändringarna är oundvikliga. För under den första halvan av 2020 har Ni själva genomgått en enorm förändring. Ni har bara inte märkt hur mycket än. Enough is enough brukar Ni säga, och så kommer Ni att uppleva det mycket framöver. När livet drar igång efter sommarvilan kommer Ni tydligt att märka vad som inte längre resonerar med Er och vart Ni istället är på väg. Be om Vår hjälp för att uppfylla Era önskningar, förhoppningar och drömmar. Vi gör allt Vi kan för att hjälpa Er med detta.

Ur den nya matrisen kommer alltså i höst många olika åsikter, riktningar och viljor att dyka upp. Fokusera på Er egen och lägg inte för mycket vikt vid andras. Tids nog kommer Ni att mötas igen. Som alltid kommer det att finnas de som inte vill gå framåt utan ta tillbaka det gamla. Vi vill vara tydliga med att detta aldrig är möjligt. Det är inte ens önskvärt. Ni kan hämta inspiration ur det gamla och det förflutna, men Ni kan aldrig återuppleva det igen.


Uppbyggnaden av den nya matrisen sker även i Er – i Era tre lägre chakran. Hjärtat står och väntar på att få koppla ihop sig med det nya, men än så länge sker förändringen i Era tre lägre chakran. De byggs upp i sin nya matris och kopplas samman med Moder Jords Energifält. Förändringen kommer alltså nerifrån och går uppåt. Stegvis kommer Hjärtat att kopplas in i det nya matris-systemet. Er huvudsakliga kontakt med högre energier kommer alltså nu nerifrån. Så ta upp energin i Er, grunda Er, och vänta. Bida Er Tid i förändringens tidevarv, för under detta år 2020 börjar i sanning en ny Tid. Kom ihåg att Ur leda kommer lust och Ur varande kommer görande. Förändringarna är på gång och ligger alldeles runt hörnet.


Vi är De Sex Högsta Vise och Vi har länge varit med Er på Er resa. Vi är De som följer Er - och i den mån Vi kan – även hjälper alla Er olika livsformer på Moder Jord framåt. Vi är även väktarna av den Gyllene Porten Ni har framför Er.
Ni kommer framöver att få god användning av Ert Mod. Och åh som Vi älskar De som är Modiga – Vi öser gärna på med ännu mer Mod åt Er.

Så putsa Era fjädrar och bida Er tid – för snart kommer förlösningen av den nya Jordiska matrisens system och så även Er egen matris energisystem. Urtiden kliver upp och gör Er påminda om både Er egen litenhet och Er egen Storhet genom just Ert Mod.


Nu är Tiden inne för Er att be oss om hjälp med Era jordiska förändringar. Vi överöser Er med all hjälp Ni ber oss om och vågar ta emot.


Vi älskar Er ur djupet av Våra Hjärtan från höjden av Vårt berg.Vi är De Sex Högsta Vise - och Vi talar genom Orakel SaraOrakel Sara

Andlighet

Medial vägledning

Energiarbete

Läkning

 

 

 

Adress: Rist, Furudal, 585 75 Ljungsbro


Telefon: 0709-281525


Mail: orakelsara@gmail.com


Bankgiro: 5309-0064


Swish: 123 099 3246


https://www.facebook.com/orakelsara/

Copyright © All Rights Reserved