Budskap

Budskap

Orakel Sara kanaliserar och lägger ut budskap från andra mästarenergier.

 

Dom läggs fortlöpande ut på

facebooksidan där du kan läsa

alla budskapen, samt andra video-

budskap på youtubekanalen.

  

Välkommen att ta del av Universum och Moder Gaias Gudomliga Visdom och vägledning igenom Uppstigningens olika frekvenser, faser och energier, samt de processer vi människor går igenom beroende på rådande energier.

240124. Upp ur ljuset stiger Ni tillsammans. Upp ur det klara ljuset och den nya kraften.

Ni är förenade genom Era själars ljus och i Era resor – mot samma mål: en renare, klarare, helare och kärleksfullare värld i balans.


Ert gemensamma mål är det som förenar Er. Även om Ni väljer olika vägar för att nå dit.


Sanningen - och det som leder Er - är starkare än det yttre. Ni VET att Ni går i ljuset, och med Era hjärtan i öppen kontakt med själen.


Denna sanning är så stark att den hjälper Er att göra alla de eventuella förändringar Ni behöver för att nå fram.


Verkligheten Ni lever i behöver Ni såklart förhålla Er till, och även i viss mån anpassa Er till. Men den behöver också förhålla sig till Er och anpassa sig till Er. För Ni är själarna att räkna med.


Ni vet vilka personer som utan att värja sig accepterar vilka Ni är. Dessa är Era medvandrare och medvandrerskor.


På samma sätt är det så viktigt att Ni själva accepterar vilka Ni är.


Accepterar Era egna behov, styrkor och krafter - och utifrån dem lever de liv som ger Er just det som Ni behöver, och där Ni får använda Era krafter och styrkor. Det ger Er ren glädje och djup livstillfredsställelse att leva Era liv på detta sätt.


2024 är året när Ni - många fler av er än tidigare - kommer att göra dessa val. Både på grund av Er egen starka själsvägledning, och som inspiration när Ni ser andra ta modiga kliv i sina liv.


Att förverkliga Era gåvor är det som Ni är här för. Tro inget annat. Det är då Ni hittar hem. Och i år är året när Ni har enorma möjligheter att förverkliga Era gåvor i samklang med att fylla Era egna behov.


Så troligt mycket lossnar för Er i just detta i år. En helt ny balans infinner sig. Där samvaron mellan Era själars behov och Era ljusuppdrag förenas i Era hjärtan på helt nya sätt. Detta är i sanning en välsignelse.


Gamla karman som skapat hinder i detta för Er är nu upplösta. De lämnade Er under senare delen av år 2023, genom alla de processer och energihöjningar som förra året hjälpte Er att lösa upp karman som höll Er tillbaka i - i just detta.


Ni har otroligt kraftfull hjälp av Era vänner på andra sidan. Det finns så många som vill se Er lyckas i Era liv med detta - att leva i förening med Era behov och Era själars ljusuppdrag.


Och Ni förtjänar verkligen denna lättnad. Ni kommer att uppleva en djup lättnad och enkelhet inom Er, i att detta äntligen förenas för Er - i Er - i år.

Så använd Er tid väl. Om gamla tankespår från förr dyker upp där Ni tror att Ni fortfarande lever i separation – slå bort dem. De har inget i Era liv att göra längre.


Ni stiger i ljuset. Ljuset som stiger upp ur Jorden med Er i sig. Ett ljus som lyfter och håller Er med sitt milda varma ljus och kärleksfulla kraft.


För Ni är själarna att räkna med. De som inte låter sig hindras på sina livsvägar. Och när Era själars behov och Era ljusuppdrag detta år möts inom Er, ja då är det bara rädslorna som kan hindra Er.


Så se Er själva med själens ögon och genom Era hjärtan. Ni är här för att skapa frid. Och nu får Ni själva en möjlighet till frid bortom vad Ni tidigare har haft möjlighet att uppleva.


För möjligheterna växer för Er nu. Så se till att växa med dem. Håll Er förankrade i Era själar genom Era öppna hjärtan - så kan Ni aldrig gå fel.

I ljuset som stiger upp ur jorden - och som Era själar lever i – så skapas alla möjligheter för Er att gå vidare. Att skapa friare.


Ni är vägledarna som vägleder andra in i samma ljus som de inte befinner sig i än. Och Ni är så viktiga inspiratörer för varandra - och världens framtid.

Så väj inte för de möjligheter i det stigande ljuset som Ni nu får.


Ni är på väg in i Er egen utveckling och själs ljus-spridande på helt nya plan.


Ljuset varde med Er – mitt ljus på Jorden.


Jesu Jordljus genom Orakel Sara