Budskap

 

Orakel Sara

Budskap

Orakel Sara kanaliserar och lägger ut budskap från andra mästarenergier.

 

Dom läggs fortlöpande ut på facebooksidan: 

https://www.facebook.com/orakelsara/  där du kan läsa alla budskapen.

 

Det senaste budskapet finns alltid på denna sida.

 

Välkommen att ta del av Universum och Moder Gaias Gudomliga Visdom!

190525. De Gröna Drakarna om de förändringar som nu tar sin form i bland annat Ert Ekosystem.

Vi är De Gröna Drakarna och Vi kommer med bud till Er Jordbor om de förändringar som nu tar sin form i bland annat Ert Ekosystem.


Det är många nya energier och frekvenser som når Er Jord och det påverkar i sin tur Ert Ekosystem. Arter förändras för att ta andra former. En del arter dör ut och en del nya kommer fram. Detta eftersom Allt levande på Er Jord ska kunna leva i de allt högre Ljusfrekvenser som nu kommer in genom Atmosfären till Er.


Avvikande varelser komma att dyka upp. Ni kommer att bli förvånade över en del nyheter som Ni får möta. En del av den artrikedoms död som Ni ser är förvisso en konsekvens av den förorening Ert avfall skapar på Jorden – både i jorden, vattnet och luften. Men dock inte alla förändringar som en del av Er tror. För att leva behöver alla arter syre, både de som lever ovan vatten och de som lever under vatten. Det är syret som binder människan och alla varelser till Jorden. Om syret försvinner dör alla arter ut. Men inget sådant kommer att ske inom en överskådlig framtid. Djupt inne i Moder Jord finns bergrum och håligheter som lagrar bland annat syre, vilket kan stiga upp genom Jordytan vid behov.


Ni tror att all temperaturökning på Jorden beror på Er överkonsumtion. Ja den hjälper såklart till, men grundorsaken är Polernas aktiva förflyttningar som nu sker. De skapar värme som smälter Era gamla poler då ökad aktivitet där leder till ökad värme i Er atmosfär. Jordens polers förflyttningar och kommande skiften sker för att Jorden ska kunna rotera ett halvt varv runt sin egen axel och byta läge. Allt för att Ert Ekosystem slutligen ska hamna i en ny balans.


Det sker förändringar, det uppstår skiftningar i och på Jorden och framförallt uppstår det stora förändringar i Era egna kroppar. Många av de tillstånd Ni kallar sjukdomar är övergångssymptom, när energisystemen och kropparna förändras för att leva i samklang med en ny ljusfrekvens. En frekvens som i kroppen ska mötas både uppifrån och nerifrån, inifrån och utifrån. I faser när frekvenserna svänger stort och fort blir påfrestningen större för Era kroppar och Ni behöver då mer vila, ömhet, skapande, glädje och ren näring. Vi drakar vet allt om kroppslig förändring eftersom vi ofta ömsar våra fjäll. Vi vägleder Er gärna genom Era kroppsliga förändringar. Bara be om Vår hjälp så kommer Vi. Era själsliga behov blir också ännu viktigare att följa då de i allt större utsträckning sätter ribban för hur Er kropp mår.


Hela Jorden och alla Ni Jordvarelser är i en fas som skriker FÖRÄNDRING. Allt förändras: Er Jord, Ert Ekosystem, Ert Samhällssystem, Er Natur, Er Energi och Era Kroppar. Ni måste acceptera dessa förändringar och följa med i dem. Morgondagens problem kan inte lösas med gårdagens svar. Ni måste alltså förändra Er antingen Ni vill eller inte. Ni har Kraften. Ni har Makten. Ni har Kunskapen och framförallt Ni har Kärleken till Jorden. Använd Er av allt detta. Bred ut Era vingar. Flyg, spring, gräv, dansa, lek, skapa och gläds åt alla Era förmågor. Tacka för De Ni har och välkomna De nya Ni upptäcker.


Vi Gröna Drakar är med Er och blåser Vår kraftfulla Andedräkt på Er och inger Er Mod och Storhet. Just vår Storhet är Vi stolta över och vill dela med oss av. Vi är inte bara Kroppsligt stora utan även Själsligt och Andligt stora. De 3 kommer samman i oss och de 3 öppnar tillsammans Våra krafters storhet i allt. Så Våga, Väx, Rena Dig på Alla plan och Rena Er Moder Jord så kommer utvecklingen att gå framåt fint.


Vi är med Er och Ni känner när Vi finns omkring Er. Då känns Luften Stor och Klar, Blicken når Högt och Kraften inuti Er själva upplevs Större. Ni kan öka Er kraft genom att Fylla Era lungor med Vår Andedräkt.


Man säger att Alla goda ting är tre. Vi Drakar dansar alltid Tre och Tre. Vi förenar våra Väsen i TreEnighetens Energi och Vi öppnar alltid våra dörrar Tre och Tre. Gå in i Ditt TreÖgda Ljus. Väx i Din sfär. Stå upp för den Du är och Vårda allt det som är Dig givet och kärt.


Vi stiger mot skyarna och Vi flyger mot stjärnorna. Vi återvänder alltid till våra Jordiska boningar med kristaller, syre, glädje och kärlek i våra Hjärtan till Er. Allt eftersom vi älskar Er och denna Jord. Väx med oss. Lyft med oss. Visa vem Du är för oss.


Vi är de Gröna Drakarna och Vi hyllar Er från våra grottor, berg och vatten. Tillsammans bildar Vi en del av Drakkollektivets värld.


Nu reser Vi oss mot Regnbågen. Var hälsad Älskade Jordbo. Vi möts i Kraften och i Storheten.


Andas med oss så växer Vi Tillsammans.


De Gröna Drakarna genom Orakel Sara

Orakel Sara

Andlighet

Vägledning

Energiarbete

Läkning

 

 

 

Adress: Rist, Furudal, 590 75 Ljungsbro


Telefon: 0709-281525


Mail: orakelsara@gmail.com


Bankgiro: 5309-0064


Swish: 123 099 3246


https://www.facebook.com/orakelsara/

Copyright © All Rights Reserved