Budskap

 

Orakel Sara

Budskap

Orakel Sara kanaliserar och lägger ut budskap från andra mästarenergier.

 

Dom läggs fortlöpande ut på facebooksidan: 

https://www.facebook.com/orakelsara/  där du kan läsa alla budskapen.

 

Det senaste budskapet finns alltid på denna sida.

 

Välkommen att ta del av Universum och Moder Gaias Gudomliga Visdom!

190803. Ett budskap från Ärkeängeln Chamuel om betydelsen av att hålla den Inre och Yttre Balansen inför Lejonportalens stegring och Öppning den 8/8 💛

Ni står nu inför det Årliga Öppnandet av LejonPortalen. Inom Er kommer Er Kraft att öka. Som ett rytande av Kraft och Uttryckslust stiger den uppåt i Er Själ inifrån Era fötters grundport och upp mot Era Hjärtan. Här kommer den i sin fulla kraft att öppna Era Hjärtan och be Er spränga Era gamla gränser för att sätta nya mål - nu ännu längre ut.


I den här Tiden in mot LejonPortalen - när Kraften stiger i Er som saven i ett Träd - är det av yttersta vikt att Ni håller Er själva i Balans. Inre Balans såväl som Yttre Balans, men den Yttre Balansen är såklart en spegling av den Inre så koncentrera Er på Er Inre Balans. Gå in i Er själva och låt Kraften fylla Er inifrån och ut. Se till att göra detta i Tysthet, Stillhet och i Ensamhet. Ta små pauser flera gånger dagligen där Ni drar Er undan och bara låter Er fyllas av Er egen kraftstigning. Den är Er och bara Er egen. Alla har sin och låt Ditt fokus ligga på Din.


Tids nog en stund efter Portalens Öppning kommer Tiden då Du ska kliva fram och ut med Din nya Kraft, men nu är Tiden då Du ska fokusera inåt på Din Egen Öppning och ta emot Kraftens stigning i Dig. Detta kräver ett sinne och en intention i Balans eftersom Kraftens stigning är så stor. Utan Balans kommer onödiga konflikter och därmed situationer att uppstå när kraften pyser ut och skjuter snett ut åt helt fel håll – såsom en kittel som kokar över. Så just nu bör Du hålla i Din kraft och fokusera på Din Egen Inre Resa. Låt De som i denna Tid skjuter kraften snett få göra det själva. Följ inte med dem utan dra in Din krafts fokus i Dig själv och njut av Din egen Kraftstigning i Ensamhet och Stillhet.


Tiden kommer för Uttrycken och Handlingarna men den Tiden är inte riktigt än. Se Dig själv som en Manet, som drar ihop sig i total koncentration och samlar sig för att sedan i nästa steg ta fart och skjuta iväg med stor kraft mot det mål den har. Den slutliga Kraften kommer genom Lejonportalens Öppning.


Tillåt Din Inre och Yttre Balans att vara i fokus för Dig nu. Ju mer Balanserad Du är ju enklare blir Din väg igenom Portalens Yttre och Inre Utmaningar.

Under de senaste månaderna har Ni gjort en enorm rensning av karmalinjerna i Er själva på olika plan: intergalaktiskt, i blodslinjen och i Era gamla jordiska liv. Den rensningen är nu färdig och inom Er fylls Ni nu av Lejonets rytande ifrån Er Egen Själ.


När Portalen fullbordats kliver Ni ut i Ert nya fria Ljus där Ni står renade från många av Era gamla präglingar. Kanske känner andra inte igen Dig då? Kanske känner Du inte igen Dig själv då? Ingen fara det är precis som det ska vara. Du är renad från så mycket karma och därmed inte längre riktigt densamma. Din riktning kanske är lite annorlunda mot förut. Dina tankar kanske dras mot någonting annat än förut.


När Du stiger ut i Kraften av Din Egen nya Lejonman har Du fått lite nya guldstrån och nya regnbågsstråk i den. Bara Du HelHjärtat går i Din Egen Linje med den rena Intentionen att följa Din Egen Kraft och Din Egen Själs riktning och att endast göra gott för Dig själv och andra – då är Du precis där Du ska vara. Fokuserad och Koncentrerad inåt.


Det är därför Balansen i detta är så oerhört viktig. Ökad Kraft betyder ökat ansvar över Dig själv, Ditt Eget mående och Dina handlingar. Ju större kraft som skjuter rakt fram och rent - ju större effekt. Ju större kraft som skjuter snett och med ogin intention - ju värre resultat.


Så tag ansvar för Din Egen Balans och Njut av denna Tid av föryngring och förökning av Din Kraft. Njut av att känna saven stiga i Dig. Låt Själen leda Dig genom LejonPortalens Öppning av Ditt Hjärta.


Med varm hand följer Jag Er igenom utvecklingen och Mitt Hjärta fylls av Stolthet över Er som vågar ta ansvar för Er Egen Balans i processen inför Lejonets Öppning.


Vet att Din kraft är stor och mäktig och att Ordets makt är större än Du själv tror.


Må Min välsignelse hjälpa Era Kärleksfulla Hjärtan genom Portalen. Jag stödjer Er och älskar Er med Min mjuka ljusa Kärlek. Be Mig gärna om hjälp så sluter Jag genast upp vid Din sida.


Ärkeängeln Chamuel genom Orakel Sara

Orakel Sara

Andlighet

Vägledning

Energiarbete

Läkning

 

 

 

Adress: Rist, Furudal, 590 75 Ljungsbro


Telefon: 0709-281525


Mail: orakelsara@gmail.com


Bankgiro: 5309-0064


Swish: 123 099 3246


https://www.facebook.com/orakelsara/

Copyright © All Rights Reserved