Budskap

 

Orakel Sara

Budskap

Orakel Sara kanaliserar och lägger ut budskap från andra mästarenergier.

 

Dom läggs fortlöpande ut på facebooksidan: 

https://www.facebook.com/orakelsara/  där du kan läsa alla budskapen.

 

Det senaste budskapet finns alltid på denna sida.

 

Välkommen att ta del av Universum och Moder Gaias Gudomliga Visdom!

190321  Ett budskap från Moder Jords Väktarinna till Agartha om Vårportalens händelser.

Det är den Tredje dagen och den Tredje natten av Vårportalens firande. Glädjen står högt i tak bland Världarna eftersom slöjorna mellan dem nu tunnats ut och kontakten mellan dem ökat. Med ett Öppnare Medvetande och ett Öppet Öga ser Ni nu mer mellan slöjorna än tidigare.


Tidslinjer har eliminerats för att rensa i Karmafältet. Detta för att lugnet ska bli större i Er. I Evighetens vagga guppar Du runt på dess hav. I dess famn vilar Du tryggt. Det har nu släppt karmatiska stråk som legat likt slöjlinjer i Dig, mellan Dig och andra och mellan Dig och andra Världar. Ni kommer nu in i en lugnare tid inom Er. Känn Er egen och Världens Rening. Känn öppenheten mellan Dimensionerna och i Er egen värld. Vila i Ert gemensamma hav. Känn Din kontakt med Alltet omkring Dig, både synligt och osynligt. Känn hur Ni Alla hör samman.


JordMånen har öppnats för att Du nu ska nå Din fulla potential. Med rika gåvor från andra liv och världar ges Du nu möjligheter att se de gåvor som legat dolda för Dig. Vilka gåvor dras Du till? Vilka gåvor lockar Dig? Gå mot dem som Du känner att styrkan växer inom Dig ifrån. Det är där Du har Din tillväxt, Din nästa fas i livet. Det är nu klarare, enklare och lättare för Dig att se och välja än tidigare. Ser Du inte Dina möjligheter tittar Du snett. Tag då ett kliv i sidled, andas och vänta tills Du känner Dig i linje med Din Kraft. Det är skillnad på att Möta motstånd och Välja motstånd. Du ska välja Kraft.


En enorm frigörelse av Kvinnoenergi har nu skett och ger Er en helt ny platå att verka utifrån. Förutsättningarna är friare, enklare och händelser sker snabbare. Se till att Du är uppmärksam på förändringen så att Du inte lever kvar i gamla föreställningar. Den nya friare Kvinnoenergin skapar mer rörelse och mindre motstånd i Er själva. Nu lyfter många av Er och flyger med kraftfulla vingslag i Er fulla vingbredd mot nya mål. Det gamla lämnas bakom Er som läkning till någon annans sår.


Moder Jord rister sin krona och lyfter sina armar mot Friheten och Kraften i Energin hon nu tar tillbaka. Det är Hennes Tid. Uppgörelsens Tid mellan de som kämpar mot Henne och de som kämpar för Henne. Hennes väsen lyfter nya Krafter till Er. Skaka om Era sinnen och öka Er klarsyn. Det finns bara ett val om Ni ska gå framåt med Henne: 
Ansvarets val över handlingarna! Allt som skaver är fel! Det är dags att ta ansvar Nu. Era handlingar är Er framtid. Utan handlingar ingen framtid. Ge Moder Jord den omsorg, respekt, renhet och kärlek som hon behöver. Det är hög tid att återgälda Allt Hon givit Er.


Det är nu dags för Helhetens Tid. Helheten leder till läkning, både av Ditt Väsen, andras Väsen och Moder Jords Väsen. Ljusvarelser från Agarthas inre strömmar nu upp till Er för att leda Er i den dans som öppnas i denna nya Kraft. Läkning, Samhörighet och Helhet blir vårens ledord. Ni kan inte längre förneka Er samhörighet med andra, även med de Ni skyr. Ansvaret är Ert Tillsammans. Fördela det mellan Er. Även om var och en av Er går Sin egen väg, så går Ni ändå tillsammans igenom Jordens skiftningar och Andliga öppningar.


I April lyser det Gröna Jordiska Kärleksljuset kraftfullare än någonsin. Det är Modern som öppnar sig för att både ge och ta emot det Gudomliga Gröna Kosmiska Kärleksljuset. I det mötet uppstår KRAFT. Ta emot den. Andas in den. Dansa i den. Sjung i den. Nu väntar Handlingarnas tid. Orden finns där så förbered Dig för att gå till Handling. Ett agerande krävs från människornas sida och startskottet går i vår. Kliv upp och kämpa för det som går i Kärlekens livslinje. Du får alla krafter och energier med Dig. Du behöver bara VÅGA!


Moder Jords Väktarinna till Agartha rister med sin nyckelknippa: - Nu låser Vi upp alla låsen! Det är fritt fram för Moder Jords kraft och Kvinnokraften att expandera och ta sin Storhet till nya dimensioner. Mycket har skett som ger Er nya förutsättningar: Agera utifrån det nya, inte det gamla. Då kommer Ni snart trassla in Er i dimmornas ridåer.


Nu lyfter Vi Våra Egna Hjärtan och Moder Jords Hjärta till en lovsång för Livet.


Jag är Moder Jords Väktarinna till Agartha och Jag ger Er härmed LIV, KRAFT, KLARHET och MÖJLIGHET.


Moder Jords Väktarinna till Agartha genom Orakel Sara

Orakel Sara

Andlighet

Vägledning

Energiarbete

Läkning

 

 

 

Adress: Rist, Furudal, 590 75 Ljungsbro


Telefon: 0709-281525


Mail: orakelsara@gmail.com


Bankgiro: 5309-0064


Swish: 123 099 3246


https://www.facebook.com/orakelsara/

Copyright © All Rights Reserved