Regnbågsrening

Regnbågsrening


När energierna är lite röriga och osynkroniserade i oss är en Regnbågsrening till fantastisk stor hjälp. 


En Regnbågsrening renar, balanserar och integrerar energifrekvenserna i dig så att de kommer i kontakt och harmoni med varandra - precis som Regnbågen. När energiupphakningar och släpper och sammankopplingar mellan dina olika energikroppar sker så fungerar och mår både din energikropp och din fysiska kropp bättre. Båda hamnar i balans, flödet ökar och energierna faller på plats i dig. Behandlingen är riktigt förankrande i alla energier när du kan känna att det är lite rörigt i dig.


Behandlingen avslutas alltid med en kraftfull jordning. För att få en stabil, mer flödande, jordad energi och kropp passar Regnbågsreningen väldigt bra.


Under denna behandling gör jag en Regnbågsrening, balansering och integrering med hjälp av Regnbågsguider från Plejaderna.

  

Regnbågsbehandlingen sker i energiform på distans. Efter behandlingen får du via mail en återkoppling om vad som skedde under behandlingen och den vägledning och de råd som förmedlades till mig.


Du betalar in kostnaden i samband med bokningen. Bokning görs via mail till: orakelsara@gmail.com eller sms/samtal till 0709-281525.

                             

                                                                           Tid: 50 minuter + återkoppling via mail.  Pris: 1100 kronor.   

                             

                                                                                                Tid: 1 timme.  Pris: 1100 kronor.