Medial Vägledning

Medial Vägledning

En Medial Vägledning kan man behöva när som helst i livet. Man kan stå i ett skede i livet när man ska göra ett val. Man kanske söker en djupare förståelse för sig själv och det man möter i livet. Man hittar inte lösningen på sina problem. Svaren är lika många som frågorna. Ibland är man nyfiken och vill veta mera om sig själv och andligheten eller ha kontakt med någon på andra sidan. Ibland kanske man helt enkelt bara behöver lite hopp.

 

Genom den Mediala Vägledningen ges Du nycklar och öppningar sker till en ännu större, kraftfullare och klarare kontakt med Dig själv och Ditt eget Högsta Gudomliga ljus. Mitt syfte med vägledningen är att du i största möjliga mån ska få tillgång till din egen ljuskraft och därigenom själv öka Din egen tro till och upplevelse av Din Egen Gudomliga och andliga kraft.


Jag ger vägledning genom att jag öppnar min kanal och tar emot vägledning från Dina guider - både i andevärlden och andra dimensioner. Jag arbetar även med hjälp av tarotkort.

 

Jag ger även Medial vägledning på distans genom vanligt telefonsamtal eller videosamtal via Messenger.


Välkommen till ett möte med Dig själv genom tid och rum.     


Du betalar in kostnaden i samband med bokningen som görs via mail: orakelsara@gmail.com eller sms/samtal till 0709-281525.


                                                                                                   1 timme      Pris: 930 kronor

                                                                                             45 minuter      Pris: 710 kronor