Ljuskroppsaktivering

Ljuskroppsaktivering


Din ljuskroppsmatris bildar ett nätverk av ljus i hela ditt system. När ljuskroppen är aktiv och i balans, hjälper den dig att fungera optimalt.

En kraftfull stabil ljuskropp väl integrerad i dig:


- stärker ditt immunförsvar både fysiskt och energimässigt.


- hjälper dig att snabbare och lättare transformera tyngre energier, vilket hjälper dig i bearbetningen av gamla karman och trauman.


- öppnar dina energifrekvenser så att du upplever både ditt eget gudomliga ljus och gudomlighetens ljus tydligare runtom dig. Du upplever också din gudomliga vägledning tydligare.


- lyfter ditt sinne och tänkande och hjälper dig att bryta negativa mönster och lämna tyngre energier bakom dig.


- öppnar dig lättare för nya möjligheter och får lättare att hålla ett högre perspektiv på både dig själv och omvärlden.


Under denna distansbehandling gör jag en aktivering av din ljuskropp med hjälp av multidimensionella ljusguider som stärker din ljuskraft både energimässigt och fysiskt.


Ljuskroppsaktiveringen sker i energiform på distans. Efter aktiveringen får du via mail en återkoppling om vad som öppnades under aktiveringen och den vägledning som förmedlades till mig.


Du betalar in kostnaden i samband med bokningen. Bokning görs via mail till: orakelsara@gmail.com eller sms/samtal till 0709-281525.

                             

                                                                           Tid: 50 minuter + återkoppling via mail.  Pris: 1100 kronor.