SarAstra

SarAstra

SarAstra är ett gudomligt samarbete mellan våra innersta och högsta jag.

 

Varje människa har en kraft med gudomlig potential, en kraft som är avklädd alla rädslor och som är förgylld in i minsta beståndsdel av Kärlek.

 

Vi är Sara och Astra (till vardags döpta och bemötta med namnen Eva Edman och Carina Vinnersten). Drottning Sara med sin flödande energi från Moder Jord och med själslig kraft och källa från Atlantis. Drottning Astra med sin stjärnklara energi från stjärnhopen Astrea och med själslig kraft och källa från evinnerliga galaxer. 

 

Vårt gemensamma uppdrag på jorden denna gång är att öka människors medvetenhet och tillhandahålla energi och kunskap på ett mycket högt plan. Människor har länge jobbat med att ta emot själslig kunskap men nu är det dax att ta nästa steg - att fullt ut kliva in i Ditt Eget Högre Jags Mästarenergi.

 

Mänskligheten står inför den största expansionen på otroligt länge. En expansion som handlar om Hjärtats och Kärlekens kraft, i oss själva. Uppstigningens tidevarv är här och det betyder att Instigningen är ett faktum.

 

Det är dags att du förstår din egen kapacitet - inser ditt eget värde. Att du är här för att vara den gudomliga tillgång i världen du är född till att vara. Detta sker genom ökad medvetenhet - både individuell och kollektiv - samt den största och mest kärleksfulla omfamningen av Dig själv. 

 

Välkommen att ta del av SarAstras värld - nu börjar det!       

                                            www.medstigar.se                               www.orakelsara.se