Budskapskortlek

Orakel Saras Högfrekventa Budskapskort

Orakel Saras Högfrekventa Budskapskort är en kortlek bestånde av hela 80 stycken budskapskort.


Budskapskorten ger Dig den allra mest kärleksfulla vägledning genom Uppstigningens olika energi- och frekvensförändringar.


Gudomliga guider förmedlar sin kunskap och vägledning till Dig, och ger Dig ett högt och kärleksfullt perspektiv på Din egen utveckling och Dina egna processer.


Du kan dra ett kort för varje dag, för att fråga om en längre tidsperiod, eller bara dra ett kort när du känner att du behöver ett.


Alla kortlekar är laddade med kristaller, guiders gudomliga vägledningsenergier samt högfrekvent kärleksljus från mig.


All kärlek till Dig på Din andliga, själsliga och mänskliga resa i detta liv önskar jag Dig med denna Budskapskortlek.


Måtten på kortlekskartongen är 125 x 73 x 29 mm.

Såhär beställer Du Din egen Budskapskortlek:


1. Maila orakelsara@gmail.com - skriv att du vill köpa en Budskapskortlek och ange adressen den ska skickas till.


2. Betala samtidigt in kostnaden på 333 kr (inkl. frakt) via swish till 1230993246 eller till bankgiro 5309-0064.


(Bor du utanför Sverige men inom Europa kostar frakten 30 kronor extra så totala summan blir 363 kronor. Du får då göra en bankinsättningvia banken till Iban-nummer: SE3680000848066942043271 och bankens BIC är SWEDSESS)


3. Du får ett mailsvar som bekräftelse på Din beställning inom 48 timmar, och inom en vecka kommer Din Budskapskortlek på posten.

Reaktioner från köpare av Budskapskortleken:


" Ville bara säga Tack för fina Budskapskort. Så laddade med ljus, kärlek, klokskap. Må regnbågens alla färger o strålar spridas som ringar på vattnet. Än en gång Tack.  - Maja"


"Jag måste skicka till dig ett stort tack och mycket kärlek tillbaka till dig, denna kortlek är helt underbar.  - Gunilla"


"JätteTACK Eva för dina fina underbara kort! Känner att jag kommer att använda dem flitigt! Drog ett par när dom kom, och eftersom jag är i städtagen idag och behövde jag en paus, så kunde jag inte låta bli att dra ett till. Om att Källan renar mej som en städmaskin, såklart! - Stor stor kram från Kristina"

Varma Ljusfyllda Kramar

Orakel Sara