Nyheter

 

Orakel Sara

Efter Höstdagjämningen den 22/9 går vi in i Det Nya Rummet. Det Nya Rummet är skapat av dig själv genom dina tidigare handlingar, både i denna dimension och i parallella världar- med benäget bistånd från Gudomlighetens alla kärleksfulla vrår.

 

Under år 2020 har så otroligt mycket lämnats bakom oss. Och tack vare alla förändringar som har ägt rum kan vi ännu mer verka i och skapa ifrån vårt eget hjärta, och på sätt byggs vårt eget nya rum. Detta rum är fyllt av glädje, livsplaner, kreativitet och en önskan om att leva ännu mer ifrån vad ditt eget hjärta önskar sig på ett långsiktigt och kärleksfullt sätt.

 

Under sensommaren/hösten har framförallt Ärkeängeln Mikael kommit till mig ofta och vill hjälpa till i denna process – för att ge hjälp, stöd, läkning och blåsa in ännu mer kraft i oss för att vi ska våga ta ut svängarna och ta större plats i våra egna nya rum.

 

För att vi ska våga leva fullt ut i glädje och kärlek och skapa i våra nya rum hela, kraftfulla och livsbejakande, håller jag tisdagen den 29/9 klockan 19-20 en Gudomligt vägledd Healing-meditation med temat ” Det Nya Rummet - Änglahealing”.

 

Här kliver Ärkeängeln Mikael fram och vi får Änglahealing, kraft och styrka till vårt eget varande och skapande i det nya rummet.  Detta passar extra bra just denna dag då Mikael har sin namnsdag.

Även andra guider ifrån Universums och Moders Jords olika dimensioner kan kliva fram för att stärka oss, men till den allra största delen blir det Ärkeängeln Mikael och Änglaskarorna som kommer för att förmedla sin kunskap och healing igenom mig.

 

Healingmeditationen äger rum i en livesänd sluten facebook-grupp. Vill du vara med swishar du 150 kronor till 1230993246 (mitt företag ”Eva Edman”) och söker samtidigt in till facebookgruppen: ”Det Nya Rummet – Änglahealing” som du hittar genom att dubbelklicka på  följande länk:

 

https://www.facebook.com/groups/421809262125524

 

OBS!! se till att söka in i gruppen i god tid. Senaste insläpp är en timme innan start. Spara också länken som en genväg så hittar du den lätt på tisdag.

Du kan även titta på sändningen efteråt om tiden inte passar dig, samt göra Healingmeditationen flera gånger. Du kan ställa frågor i gruppen efteråt som jag svarar på. Gruppen ligger kvar i 6 månader.

Välkommen till en helande och kraftflödande Healingmeditation med Ärkeänglarnas hjälp.

Varma Kramar Orakel Sara


Orakel Sara

Andlighet

Medial vägledning

Energiarbete

Läkning

 

 

 

Adress: Rist, Furudal, 585 75 Ljungsbro


Telefon: 0709-281525


Mail: orakelsara@gmail.com


Bankgiro: 5309-0064


Swish: 123 099 3246


https://www.facebook.com/orakelsara/

Copyright © All Rights Reserved