Tjänster

 

Orakel Sara

Behandling

Jag jobbar med Kraniosakral terapi och Healing.

 

När du kliver in genom dörren hos mig är din process redan igång. Din själ och ditt högre jag har redan bestämt vad vi ska jobba med och startat upp det. Jag får möjlighet att kliva in och hjälpa till på din resa. 

 

Jag jobbar med att öppna de energier som står på vänt att förlösas i Dig. Jag jobbar med att integrera de processer som pågår i dig och att balansera din egen kraft. Allt för att dina energier ska få ett harmoniskt flöde med en tydlig förankring i den fysiska kroppen. Jag strävar efter en helhet på alla plan.

 

Flöde, Manifestering, Livsväg, Helhet, Yin och Yang, Början och Slut, Moder Jord och Universum. Allt är Ett. I slutänden är allt bara Kärlek, och med Kärlek är Allt Möjligt.

 

Tid: 1 timma.  Pris: 900 kronor. 

Gudomlig Vägledning för Multidimensionellt Självmästerskap

Jag jobbar med Gudomlig Vägledning i Multidimensionellt Självmästerskap. 

 

Genom den Gudomliga Vägledningen ges Du Nycklar och Öppningar sker till en ännu större, kraftfullare och klarare kontakt med Dig Själv och Ditt eget Högsta Gudomliga Ljus. Mitt syfte med Vägledningen är att du i största möjliga mån ska få tillgång till din egen Ljuskraft och därigenom själv öka Din egen tro till och upplevelse av Din Egen Gudomliga Mästarenergi - Den Gudomliga Multidimensionella varelse som är Du.

 

En vägledning kan man behöva när som helst i livet. Man kan stå i ett skede i livet när man ska göra ett val. Man kanske söker en djupare förståelse för sig själv och det man möter i livet. Man hittar inte lösningen på sina problem. Svaren är lika många som frågorna.

 

Jag arbetar även med Vägledningen på distans genom vanligt telefonsamtal eller videosamtal via Messenger.


Välkommen till ett Möte med Dig Själv genom Tid och Rum.

 

Tid: 1 timma.  Pris: 900 kronor. 

Orakel Sara

Andlighet

Vägledning

Energiarbete

Läkning

 

 

 

Adress: Rist, Furudal, 590 75 Ljungsbro


Telefon: 0709-281525


Mail: orakelsara@gmail.com


Bankgiro: 5309-0064


Swish: 123 099 3246


https://www.facebook.com/orakelsara/

Copyright © All Rights Reserved